Diler.si – kjer dilamo vsi je slogan novega spletnega projekta – malih oglasov na internetu, ki končno predstavlja konkurenco Bolhi. Bolha se je namreč v vsem tem času precej spreminjala in z vsako spremembo je postala malce manj prijazna za uporabnika – edina pomembna stvar je bila monetizacija portala.

Diler.si je precej bolj simpatičen mali oglasnik na internetu, predvsem pa je zadaj ekipa mladih ljudi, ki se jim ne gre prvenstveno za denar, ampak za projekt v katerem vsi skupaj uživajo, se učijo in predvsem odkrivajo stvari. In verjamem, da jim bo uspelo.

Na avkciji na Diler.si so rabljene tangice in mogoče bo kakšna ženska dobila poslovno idejo, povezano s tem, ki je v svetu že precej uveljavljena in prinaša lepe dobičke!

diler si

8 Responses to Diler.si – nisem diler, vendar ga bom uporabljal raje kot Bolho

 1. Uros pravi:

  Na tej fotki zgleda tako, kot da želijo povedat, da je Špela dobrina. Edino jasno ni al rabljena al nova.

 2. had pravi:

  @uros: hudica.. ti ves katera je ta zenska? :) loool..

  upam, da ni naprodaj, ampak da jo kdo da na uporabo :)))

 3. bogimablog pravi:

  ajajaj kaj vse najdemo pri tebi :), diler.si :) – moram priznati, ideja je res originalna.

  p.s. mimo teme, poglej to povezavo – mislim, da je nekaj *najboljšega* kar se SP v JAR tiče – mogoče objaviš blog tudi s to povezavo za vse nadebudneže, ki bomo navijali za SVN in ARG
  http://www.easports.com/news/item/file/Simulation_WorldCup_Article

  lp bib

 4. bogimablog pravi:

  .. tudi bog dela napake, spodaj je pravi link – zgornji je simulacija SP od EASPORT kot vidiš.

  p.s. če se je bog zmotil, ko je naredil “hedonista, komunista in kapitalista” potem se lahko zmoti še pri kakšnem linku :)

  lp
  http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html

 5. UrosG pravi:

  A ti ne veš? :D :D A ni to PB zajčica?

 6. Anonimno pravi:

  Gavno da je “mlada ekipa”, če bi bili 40-50 letniki sploh nebi bilo zanimivo.

 7. had pravi:

  @Anonymous: mlada lahko razumes tudi kot da ni dolgo prisotna na spletnih projektih.. ni to reciklaza kaksnega projekta.. ampak bolj pet project :)

 8. Maks pravi:

  E jej jej. Slaba struktura grupiranja artiklov. Če se že kdo loti delati nekaj kar že dolgo obstaja, naj to naredi v vseh ključnih pogledih prekleto boljše ali konkretneje, v primeru gruntanja nove bolhe naj se zgleduje po eBay-u! ok?
  Sicer nisem kritičen in so mi novosti velik +, vendar pri diler.si sem najprej odprl “zahtevno iskanje” in sem videl, da bi v primeru, če bi bil diler.si nafilan z artikli, porabil precej več časa za iskanje želenega artikla, kot npr. pri bolhi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.