Politične stranke si v predvolilnem času izbirajo bolj ali manj posrečene slogane. Največji “mimosunek” #fail je definitivno slogan odbora stranke SDS Laško, kjer so si izbrali:
Laško mora naprej! Potoki postanimo reke!

In po tem kar je Laško doživelo v zadnjih treh dneh in kar je Laško doživel pred dvemi leti, itd… močno dvomim, da je bil ta slogan pametna poteza. Me zanima kdo jim piše te slogane? In kako bo avtor “tega zmagovalnega” nagrajen?

17 Responses to SDS – Laško slogan – potoki postanimo reke – ups #fail

 1. GorazdK pravi:

  V tem tenutku izredno nesramen in zgrešen slogan. Upam da jih bodo volivci primerno “kaznovali”:P

 2. DJ pravi:

  OK, ampak kdaj so izbrali ta slogan? Verjetno pred poplavami in napovedmi poplav? Saj ni bilo takrat nic “politicno nekorektnega”, primerno pa bi bilo, da ga “danes” spremenijo.

 3. had pravi:

  @dj: definitivno so ga izbrali pred temi poplavami.. ampak dejansko, kot sem ze zgoraj napisal, lasko je bilo ze parkrat v preteklih letih pod vodo in se mi ze zaradi tega ne zdi primeren slogan :(

 4. ines pravi:

  BTW: kandidatu za župana je ime pa Srečko; in kot piše v programu laške SDS (ki ima naslov: Povezovalno enotni kakor valovi Savinje), ga je srečnega že z imenom osrečila mama MArica… )

 5. DJ pravi:

  Jezes. :))) Saj so pravi self-fulfilling prophecy. The harbinger of doom. :)) Izgleda, da so v obupnem iskanju cim bolj “priljudnih” metafor zajadrali pregloboko v vodo. Oops, I did it too. :)) Ce imajo kaj socutja, bi morali PRovsko pocistiti zadevo – recimo da je do srede se tista sprejemljiva meja.

 6. S pravi:

  haha, tale je pa dobra. Ob pravem času, na pravem mestu ;)
  SDS po vsej verjetnosti nima več kaj delati v Laškem..

  Sicer pa verjamem da ti plakati nosijo težo drugje in da niso predvidevali na te katastrofalne posledice dežja, ki so bile v Laškem. Ampak, če bi bili kolikor tolikor organizirali, bi morali takoj odstraniti plakate..

 7. (jm) pravi:

  enim pač rata….

  Z malo smisla za humor, bi to lahko malce obrnili sebi v prid. Res pa je, da po takšni tragediji vprašanje, če je šekomu kaj do šaljivcev.

 8. River pravi:

  Voda prinaša čiste misli :)

 9. 85 pravi:

  mislim da ni nihče pričakoval takšnega vikenda, sicer point slogana dober…zj se bo pa tko spet kazala slovensak nevoščljivost in privoščljivost:S

 10. dr. Onyx pravi:

  Tudi če odmislim neposrečeni slogan, je ta plakat beden. Skupinska fotografija parih politikov, ob kateri ima ena gospa v roku uvenelo sončnico,ni ravno višek kreativizma. Ko vse skupaj nabiješ na podirajočo barako, pa dobesedno prosijo, da ne bi dobili glasov.

 11. S pravi:

  dr. Onyx bi se kar strinjal s tabo. Sicer so te zadeve že prežete in bi si lahko izmislili kakšen blj kreativen oglas. Se pa strinjam da je potrebno za takšne plakate poskrbeti za vsakršno malenkost, saj v zgornjem primeru, uvenela sončnica lahko da kvečem kakšen kontra vtis volilcem.
  Si predstavljaš da bi bili vsi v črno oblečeni pa imeli pušlce posušenih rož? hahah, No Go ;)
  Malenkosti so lahko odločilne :)

 12. ribja klobasa pravi:

  so že začeli z izpolnjevanjem predvolilnih obljub :)

 13. Rocco pravi:

  To ni podirajoča se baraka, to je (po evakuaciji) občinska stavba :D

 14. Hana pravi:

  Pa še vejica manjka.

 15. uroš pravi:

  @rocco
  očitno še nisi videl občinske stavbe v Laškem…

 16. špela pravi:

  priznam, da je dobra kost za glodat hehe:) sam nono… people make love not war… če tudi so poplave vsake 3 leta vsak normaln ve, da je bil namen dober – korak naprej! drugač pa dobra objava:) slike seveda, tekst je pa mal nizek, ampak je vrjetn to kar ga dela vročega za debato… had, u dirty boy;p

 17. floc_k pravi:

  tale oglas je prav zaradi poplav več kot učinkovit, saj skoraj cela država ve zanj… slaba reklama baje ne obstaja :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.