Preko 23.000 obiskovalcev na dogodku/koncertu/spektaklu/šovu NotPadu Lajv na stadionu Stožice, je številka, ki jo bo težko “premagati”. Mrzlo ozračje, ženske zavite v rute in nekatere tudi z rokavicami – ob 23. uri je bilo 11 stopinj! Neskončno število bolj ali manj znanih VIP osebnosti – jaz sem jih poznal bolj malo – ki so dobili zastonj karte v prvih vrstah. In seveda, odlično organiziran šov! Redko kdaj vidiš ljudi, ki ploskajo nastopajočemu, ko jim reče “busanc”, al pa “šalabajzer”!

Ampak po vrsti. Kot pričakovano so zaradi dogodka začeli nastajati zastoji na obvoznici od Novih Jarš proti rondoju. Najti parkirni prostor je bila cela znanost. In sama prireditev se je zaradi tega začela z več kot 45-minutno zamudo (to ni bilo kul!).

Stadion Stožice je hudičevo velik objekt (bil prvič) in najti pravo tribuno in pravi sedež je bila cela umetnost (na srečo je bilo dovolj hostes, ki so prijazno pomagale – vendar na žalost večinoma napačno). Sem popolnoma fasciniran nad samim objektom in nad vsemi hodniki, prostori in vsem ostalim. Ljubljana in Slovenija je definitivno potrebovala to!

Klik na fotografijo še za preostale fotografije NotPadu Lajv – stadion Stožice
notpadu lajv stožice


In potem se je počasi začelo. Najprej sta občinstvo ogrevala Rado Mulej in Denis Avdič. Seveda nista mogla mimo VIP-ovcev v prvih vrstah, katere sta si pošteno privoščila. Rajko Hrvatič, Sebastjan Cimirotič, Lucienne Lončina, itd.. Vsakemu sta povedala par njegovih osebnih lastnosti in nasmejala občinstvo.

Sledil je nastop zvezde večera – Damjan Murko je odpel himno – bolje rečeno odfušal je himno! Ampak doživel je svoje 3 minute slave in pel pred 23.000 ljudmi! Jebi.ga – takle mamo! In začel se je šov, ki sta ga furala Lado Bizovičar in Jurij Zrnec s pomočjo celotne ekipe, ki je sodelovala že v “tazaresnem” NotPadu šovu, ki je bil na PopTv-ju.

Moteč element so bila oglasna sporočila, ki so jih vrteli med scenami. Prav tako je bilo tako mrzlo,da tudi Werner ni mogel segreti občinstva. Dobil sem občutek, da ni ravno tak ljubljenec občinstva, kajti na koncu je bil aplavz bolj “švoh”.

Vendar ne bom napisal vsega, kar se je dogajalo! Za to bi bilo potrebno iti na šov in videti NotPadu Lajv! Mogoče pa pride kdaj ta šov še v kakšno drugo mesto, vas, zaselek?!?

Ostale objave v medijih in fotografije

29 Responses to NotPadu Lajv – stadion Stožice – zgodilo se je na polnem stadionu!

 1. Tomaž pravi:

  Kvalitetna publika zahteva kvalitetno VIP sceno, kvalitetnega izvajalca državne himne ter kvaliteten humor, ki odraža narodno psiho-fizično stanje. V tem pogledu je bil dogodek sigurno – uspešnica :)

 2. Inka pravi:

  Fino je bilo.

 3. grega pravi:

  meni se zdi pa da je bil dogodek popolno razočaranje.. ker sem imel to možnost sem se med prireditvijo (ki ni bila zanimiva) sprehajal po štadijo in gledal zadevo iz različnih kotov. Če pustimo šale, pri kateri je bilo nekaj zelo dobrih.. lahko pa dodamo, da je bil zvok zelo slab, sploh pri video posnetkih, projekcija napačna, oder visok, a ne doovlj da bi vsak od 10 vrste naprej lahko videl do vrha projekcije ker so motile luči, projekcijska platna bistveno premala za tako množico ljudi,.. tako da edino kjer mi je odgovarjalo je bil parter, vse ostalo pa več kot razočaranje :/

 4. stieber pravi:

  Hm, komentarji obiskovalcev so precej slabi…

 5. Katja Fašnik pravi:

  “jebiga.. nismo vsi, kot ti”

 6. had pravi:

  @stieber: kdor je pricakoval intelektualno zadevo, je sel na napacno mesto.. notpadu je bil taksen tudi na tv.. torej niso mogli pricakovati nekaj hudo drugega.. no, tam so imeli goste, ki so jih zafrkavali, tukaj pa sta se lotila samih sebe :)

 7. stieber pravi:

  ‘Katja’, od kdaj mora biti pa moški lep? Had, kritike se letele tudi na zamudo, premajhna in slabo pozicionirana platna, ozvočenje in tako naprej…pa seveda nad nekaterimi gosti. Tisti, ki ju tudi sicer ne gledamo, pa itak nismo šli tja.

 8. had pravi:

  @stieber: s tem se strinjam.. kot tudi z gregorjevim komentarjem, ki je ostal v spamu..

  jaz sem bil na desni strani (kar je razvidno iz fotk) in tam je bil zvok ok, pa tudi videlo se je vse ok..

  je pa res, da je bila pozicija precej dobra.. in da se mi ni dalo skakati okrog

 9. Katja Fašnik pravi:

  “brisem”

 10. had pravi:

  @Katja Fašnik: no, lepo je tudi to, da se clovek podpise s svojim imenom, kajne?

  p.s.: a ti res mislis da bi znala katja uporabljat anonymouse.org

 11. Katja Fašnik pravi:

  “brisem”

 12. had pravi:

  @katja fašink: torej je kraja identitete v sloveniji dovoljena?

 13. stieber pravi:

  sej piše fašnik…to je drugo ime :p

 14. had pravi:

  @stieber: hahah.. kako pa naj jaz vem kdo je kdo :)) men se je zdelo da je to ta oseba :)

 15. had pravi:

  @stieber:
  Katja Fašnik, voditeljica oddaje Lepota in stil
  http://www.mediaspeed.net/fotka.asp?id=1&foto=24795

  :)

 16. Marija pravi:

  znana osebnost? ;)

 17. had pravi:

  @marija: sej tut jaz ne vem kje so me nasli :) hahaha

 18. Marija pravi:

  kdor išče, ta najde :-)

 19. McFly pravi:

  Upam, da je Lado našel boben… ;)

 20. dr. Onyx pravi:

  Jaz pravim, vsakemu šalabajsku svoje. Drugače pa bi meni bila bolj všeč kakšna predstava Zrneca, kjer me ne bi zraven posiljeval še meni blazno antipatični model od Bizovičarja in mi ne bi bilo potrebno poslušati himne Damjana Murka. Trpljenja je bilo v zadnjih dneh dovolj.

 21. smoger pravi:

  @dr.Onyx: Podpis!

 22. smoger pravi:

  @had: Malo prečekiri tole: http://bit.ly/bjPTEM

 23. ervinator pravi:

  Parček Zrnec & Bizovičar je za otroke in morda še za bebce.

 24. had pravi:

  @smoger: uuu.. no ja.. sej je za razumet.. verjetno jih vecina od teh komentatorjev ni bilo tam :(

 25. dr. Onyx pravi:

  Sem malo bral komentarje na 24ur in tam je večina tole predstavo raztrgala. Baje polovica gledalcev sploh ni počakala do konca in so prej odšli, med predstavo pa so vrteli reklame, kot na TV. Ni mi jasno, kako lahko kdo plača za kaj takega 30 €? Zrnec je po moje sposoben veliko in v kakšni dobri komediji na klasičnem gledališkem odru bi lahko res blestel. Tako se pa šlepa nanj Bizovičar, ki je kot kaže glavni biznisman, In priznam mu, da je res faca, kar se tega tiče. Na hitro izračun pokaže, da mora biti več kot pol milijona € prihodka. Folk pri nas je res malo blesav. Ne! Orenk blesav.

 26. Mirko pravi:

  Poznam preveč ljudi ki s šli gledat predstavo, pa samo en je počakal do delnega razbitja podarjene Toyote (in se šteje med redke ki so to videli), večina je šla domov kmalu po sredini.

 27. smoger pravi:

  @had: Si pogledal galerijo? Veliko VIP-ovcev je blo na dogodku. :D

 28. mina pravi:

  Moja stara sta bila tam, velika fena tega dvojca. In odšla domov, povsem razočarana… po tem ko je odšla že tretjina gostov. Fail je bil tole, velik fail :(

 29. Bourne pravi:

  ha, ha, ha … ne, sploh ni bil fail, ampak je bil zadetek v polno … “jebivetra” sta odlicno pokasirala in to je bilo itak bistvo vsega … cestitke obema! ;)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.