Preko 23.000 obiskovalcev na dogodku/koncertu/spektaklu/šovu NotPadu Lajv na stadionu Stožice, je številka, ki jo bo težko “premagati”. Mrzlo ozračje, ženske zavite v rute in nekatere tudi z rokavicami – ob 23. uri je bilo 11 stopinj! Neskončno število bolj ali manj znanih VIP osebnosti – jaz sem jih poznal bolj malo – ki so dobili zastonj karte v prvih vrstah. In seveda, odlično organiziran šov! Redko kdaj vidiš ljudi, ki ploskajo nastopajočemu, ko jim reče “busanc”, al pa “šalabajzer”!

Ampak po vrsti. Kot pričakovano so zaradi dogodka začeli nastajati zastoji na obvoznici od Novih Jarš proti rondoju. Najti parkirni prostor je bila cela znanost. In sama prireditev se je zaradi tega začela z več kot 45-minutno zamudo (to ni bilo kul!).

Stadion Stožice je hudičevo velik objekt (bil prvič) in najti pravo tribuno in pravi sedež je bila cela umetnost (na srečo je bilo dovolj hostes, ki so prijazno pomagale – vendar na žalost večinoma napačno). Sem popolnoma fasciniran nad samim objektom in nad vsemi hodniki, prostori in vsem ostalim. Ljubljana in Slovenija je definitivno potrebovala to!

Klik na fotografijo še za preostale fotografije NotPadu Lajv – stadion Stožice
notpadu lajv stožice


In potem se je počasi začelo. Najprej sta občinstvo ogrevala Rado Mulej in Denis Avdič. Seveda nista mogla mimo VIP-ovcev v prvih vrstah, katere sta si pošteno privoščila. Rajko Hrvatič, Sebastjan Cimirotič, Lucienne Lončina, itd.. Vsakemu sta povedala par njegovih osebnih lastnosti in nasmejala občinstvo.

Sledil je nastop zvezde večera – Damjan Murko je odpel himno – bolje rečeno odfušal je himno! Ampak doživel je svoje 3 minute slave in pel pred 23.000 ljudmi! Jebi.ga – takle mamo! In začel se je šov, ki sta ga furala Lado Bizovičar in Jurij Zrnec s pomočjo celotne ekipe, ki je sodelovala že v “tazaresnem” NotPadu šovu, ki je bil na PopTv-ju.

Moteč element so bila oglasna sporočila, ki so jih vrteli med scenami. Prav tako je bilo tako mrzlo,da tudi Werner ni mogel segreti občinstva. Dobil sem občutek, da ni ravno tak ljubljenec občinstva, kajti na koncu je bil aplavz bolj “švoh”.

Vendar ne bom napisal vsega, kar se je dogajalo! Za to bi bilo potrebno iti na šov in videti NotPadu Lajv! Mogoče pa pride kdaj ta šov še v kakšno drugo mesto, vas, zaselek?!?

Ostale objave v medijih in fotografije