had blog roni kordis had blog roni kordis

The Killers – Itak – Stadion Stožice, Ljubljana

Tomica v svojem zapisu ITAK da Killers zapisal par podrobnosti o samem koncertu, ki se bo začel čez dobro uro:

spektakel ITAK Džfest že šest mesecev pripravlja več kot 1000 ljudi, velika pozornost na področju varnosti pa je namenena varnosti obiskovalcev, in zato bo na prizorišču glasbenega spektakla samo za varnost skrbelo 240 varnostnikov, 21 članov medicinskega osebja, 18 gasilcev in približno 80 policistov

Organizatorji – Karmen Štamulak, še enkrat hvala za posredovanje in ureditev, so nas obvestili, da fotografiranje in snemanje ni dovoljeno.

Fotografiranje in snemanje koncerta The Killers ni dovoljeno. Za fotografije in videoposnetke bosta poskrbela uradni fotograf in snemalec skupine, vsi posneti materiali pa vam bodo dostopni takoj po koncertu na posebnem FTP strežniku (katerega naslov vam bomo pravočasno sporočili).

Mogoče mi uspe narediti kakšno fotografijo z Iphonom, ki jo bom objavil na Twitterju, sicer pa bo jutri verjetno dovolj fotografij, ki jih bodo naredili uradni fotografi!

Za vse, ki ne greste na koncert, pa The Killers – Human

 1. … velika pozornost na področju *varnosti* pa je namenjena *varnosti* obiskovalcev, in zato bo na prizorišču glasbenega spektakla samo za *varnost* skrbelo 240 *varnostnikov*, …”

  Beautiful!

 2. zarad takih objav sem vesela, da sem killerse vidla in slišala že pred par meseci in se mi ni treba danes it nekega wannabeja.

  a ljudje res hodte na koncerte zato, da se lahko potem postavljate s posnetimi fotografijami? ne more bit zaradi veselja do te glasbe, ker potem ne bi izbral komada human kot reprezentativnega za njihovo glasbo.

 3. Jao, kot da bi prišli AC/DC ali pa vsaj Rolling Stones, ne pa neki Killersi.

 4. @nina: vsakomur svoje :)

  sicer pa je bil ta komad tukaj zaradi necesa drugega.. in se je uresnicilo :) namrec to je bil prvi komad, ki so ga killersi zaigrali :)

 5. had, te pa se majo kerega drugega razn tega? oni so meni ko fredi miler, en komad 32x, pa da producenti zbasejo v zepe kolko pac gre.

 6. Nikakor Human ni edini njihov ”poznan” komad. Read my mind, When you were young, Bones, All These Things That I’ve Done, Smile like you mean it, Somebody told me,…

  V glavnem, na koncertu sem bil, bilo je super. Dan D so odlično ogreli publiko, the Killers pa dali še češnjo na smetano. :)

 7. Had: pomoč z veseljem in še kdaj… Sicer pa upam, da si užival in smo lepo poskrbeli zate ;-)

 8. @karmen: sem se ti hotel osebno zahvaliti, ko so mi pokazali osebo z rdecimi lasmi, vendar si imela vedno guzvo :)

  ob kaksni drugi priloznosti!

  in se enkrat hvala!

 9. :) Če si se zabaval, je to zahvala dovolj!

  Oseba z rdečimi lasmi ha ha.. Bo držlo, ja (tudi to z gužvo).

Komentarji so zaprti.