Javna agencija za javno naročanje Republike Slovenije – AJN – spletno mesto #fail

Javna agencija za javno naročanje Republike Slovenije – AJN sodi pod Ministrstvo za javno upravo in je bila ustanovljena 28.10.2010. Odgovorna oseba za AJN je Sašo Matas, elektronski naslov agencije je [email protected].

Torej bodo imeli spletno mesto na domeni ajn.si, ki pa pelje na naslov – k brezplačnemu ponudniku za izdelavo spletnih strani, ki so narejene v flash tehnologiji – This Website was created using wix.com GoBuild a free website.


Super! Razumem da se varčuje na vsakem koraku, kot tudi da je recesija in je treba pazljivo uporabljati davkoplačevalski denar. Vendar ne na takšen način. Raje ne postaviš spletnega mesta, kot da ga postaviš na brezplačni platformi in z neko čudno domeno. Vsa kredibilnost agencije se je podrla v trenutku, kljub temu, da je na spletnem mestu zapisano – Dobrodošli na začasnih spletnih straneh Javne agencije za javno naročanje Republike Slovenije.

Sistemske naloge agencije:
– skrbi za prenos dobrih praks v slovenski prostor;
Upam, da ne bo to sedaj ustaljena praksa – spletna mesta pri brezplačnih ponudnikih!

  1. Res, da se na razpise ponavadi prijavijo velike agencije z velikimi cenami ampak tale izdelek je pa pod kritiko.

    Tistega dobrega jurja za joomla stran bi pa lahko zbrali, če se že špara.

  2. Auva… Začasno stran postaviš na hitro na CMS platformi Typo3, WordPress ali pa Drupal, pa prav tako ne vzame več dela kot nekaj minut… Pa še malce bolj standardna je kot pa začasna stran v flashu.

  3. Jaooo, feller. No bo pa naslednji del (prenova) precej dražja, sploh če pogledamo AJPES in JAPTI. Oboji so začeli z privizoriš projekti (ja pa določeni so kar nekaj zaslužili, čeprav so bili projekti podn), dans pa imajo projekte ki so vredni par tisoč €.

    Mimogrede, a ni bila na wix.com postavljena fake banka? Ma so dober zgled…

Komentarji so zaprti.