V kolikor želite javno podpreti predsednika, nam vašo podporo pošljite na [email protected] –  je poziv vsem simpatizerjem stranke SDS na njihovem spletnem mestu. In pisma podpore so včeraj cel dan prihajala na njihov elektronski naslov in spletni uredniki so jih sproti objavljali. In pisem podpore je bilo nenormalno veliko! Za tiste, ki ne obiskujete spletnega mesta SDS, je tukaj par primerov podpore – da dobite boljšo predstavo kaj pomeni lik Janeza Janše za njegove podpornike (vir)

 • Ob spremljanju medijev in linča nad Vami me je groza, da živim v državi, ki bolj spominja na depandanso Severne Koreje kot državo v osrčju Evrope.
 • vem, da ti je v teh časih še posebej težko, sploh ob dejstvu, da si ves čas predmet diskvalifikacij in likvidacij. Že od prvega dne tvojega vodenja je namen zrušiti to vlado, ki si prizadeva, da Slovenijo prav ti popelješ iz krize. Začelo se je s sindikati, protesti,… Jaz v dobrem in slabem stojim ob tebi, na tvoji poti in smo vsak dan močnejši.
 • Že dolgo ste upanje poštenih ljudi. Niste se zlomili pred jugovojsko, ostanite pokončni tudi pred novodobno falango.  Vi ste začeli temelje moje domovine Slovenije, prej sem živela v suženjstvu…priča smo diskreditacijam proti Vam iz strani rdečih komunističnih fašistov že skoraj 20 let. Ste edini branik nove slovenske države in demokracije
 • Dol z rdečo bando! Dol z udbaši! Dol z hinavskim Virantom! Dol z pošastmi iz Murgelj! Za Slovenijo gre! Mi smo z vami! Skupaj bomo zmagali!
 • sprejmite mojo popolno podporo proti ljudem, ki  Vas obrekujejo in jim ni nobeno sredstvo dovolj umazano, da bi vas žalili in omadeževali.
 • zgrožen in ogorčen sem nad ravnanjem Klemenčičeve komisije. Ravnanje te komisije je skrajno zavrženo in podobno kot “Depala vas” in “patrija” skušajo našega predsednika Janeza Janšo politično likvidirati.
 • Sporočam vam, da popolnoma in brez pridržkov podpiram predsednika J. Janšo v borbi z murgeljčkom.
 • Gospod predsednik vlade, pišem vam, da bi izrazil svojo neizmerno in neizpodbitno podporo vašemu delu, saj ste edina svetla luč na koncu dolgega temnega hodnika. Odkar spremljam najnovejšo rdečkarsko gonjo proti vam, se mi v želodcu nabira gnev

Prav zanimivo je videti, kako ga njegovi podporniki nazivajo v elektronskih sporočilih. Najbolj pogosto se uporablja Spoštovani gospod predsednik Janez Janša, kar me deloma preseneča, saj nisem pričakoval takšnega malikovanja s strani podpornikov. Ampak ja, jaz ne poznam te sfere. In na prvi pogled se mi zdijo pisanja veliko preveč podobna, s premalo slovničnimi napakami, da bi verjel, da jih ni večji delež napisal Tomaž Majer.

Vendar je med pismi podpore včeraj Janez Janša dobil tudi pesmico, ki so jo administratorji objavili na spletnem mestu in ki je povzročila zelo zelo veliko smeha. Namreč pesmica je bila na prvi pogled povsem v kontekstu podpore, ampak “magistrale” zapisane v njej, pa so bile nekaj povsem drugega. In tako so administratorji padli na izpitu, oz. obstaja celo možnost, da niso do takrat tega niti opazili. Ker je ta pesmica odmevala na internetih, je bilo tudi spletno mesto SDS v tistem času nedosegljivo. Se zgodi! Čestitke tistemu, ki je poslal pesmico in pokazal še drugo plat in to direktno na njihovem spletnem mestu.

podpora

vir:

13 Responses to Ko pesmica podpore Janezu Janši sesuje spletno mesto SDS

 1. Dejan pravi:

  Temu so nekoč rekli PROPAGANDA

 2. Egon pravi:

  Successfull master troll is successfull.

  Mala simbolna zmaga nad nazadnjakarji.

 3. Katja pravi:

  sam je hecna :)

 4. Dixi pravi:

  Janša ima trdno politično bazo na desnici. Ne vem kaj je tu spornega. Smo v demokraciji in vsak posameznik ima pravico da se politično opredeli, fino pa je če je pri teh sposoben spoštovati mnenja in stališča nasprotnega političnega tabora. Sam se opredeljujem kot desna sredina. Podpiram Janševo vlado v reformah ( ureditev javnih financ, manjša vitka država ), ker se mi zdi da se je tega potrebno končno lotiti. Pri teh reformah je vlada naletela na pričakovan odpor ( vsaka interesna skupina pač ščiti svoje položaje), vendar bi vseeno morala imeti boljši piar .Ne podpiram pa Janše pri teh njegovih ideoloških fintah ( proslave,imena vojašnic, obremenjenost s Kučanom, zombijih….). Čeprav sem desna sredina lahko tudi za Jankoviča rečem da je več kot odličen župan Ljubljane. V enem mandatu je naredil več kot vsi njegovi predhodniki skupaj. Če bi bili vsi župani kot on, potem bi imelo smiselno imeti vseh 200 sedanji občin, v nasprotnem pa ne. Mnenje KPK mojega mnenja ni spremenilo. Janša ali Jankovič imata edino možnost da sta PV, v drugih političnih liderjih te moči ne vidim ( ne za Lukšiča in Viranta ).

  • Dejan pravi:

   Kakšne so to reforme, ko znižujejo (samo) plače, vse ostalo pa je ostalo kot prej, torej v razsulu?

 5. Dixi pravi:

  Dejan, vsako leto pridelamo 8 milijard porabimo pa 10 milijard. In da javni sektor je preobsežen in predrag za to državo. In bil je prevelik ze v konjukturi. Javni sektor moramo zmanjšati in meni je čisto vseeno če nam to pove in naredi JJ ali ZJ ali papež Benedikt ali Fidel Castro.

  • Dejan pravi:

   Še 1x: Kakšne so to reforme, ko znižujejo (samo) plače, vse ostalo pa je ostalo kot prej, torej v razsulu?

 6. Anonimno pravi:

  Samo kot offtopic zanimivost. Magistrale je samostalnik moskega spola v ednini in ne v mnozini, kot si zapisal.
  http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name=sskj_testa&expression=magistrale&hs=1

 7. Tadej pravi:

  Hahaha, dbest fora je uspela temu Vinkotu… Hvala za tole Had, nisem vedel… :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.