Malce več kot teden nazaj, sem v zapisu o Coca Coli “pizdil” nad njenimi okusi in zapisal – In če bo šlo tako naprej, bom moral začeti piti Donat – ta ima samo en okus, kajne?

Danes zjutraj sem doživel presenečenje, ko mi je poštar prinesel velik paket. Kot majhen otrok, ki rad odpira darile, sem se ga lotil in že na začetku doživel presenečenje. Namreč “spremno” pismo, ki ga je podpisala ga. Tatjana Erban, regionalna vodja blagovne znamke Donat Mg, me je popolnoma presenetilo:

V enem izmed zapisov na vašem blogu smo zasledili, da ste omenili Donat Mg kot pijačo, ki ima ves čas isti okus. In imate popolnoma prav. …..

Da bi se tudi sami prepričali, kako ugodno Donat Mg vpliva na telo, vam podarjamo paket plastenk mineralne vode Donat Mg in še nekaj manjših darils, ki vam bodo prišla prav v vsakdanjem življenju.

Pri pisanju vašega bloga vam še naprej želimo veliko zabavnih dogodivščin in kritičnega pogleda na svet.

Več o Donatu Mg si lahko preberete na www.donatmg.net

Da o paketu Donata, knjigi, ki je bila izdana ob 100-letnici obstoja, odpiraču za plastenke in USB ključku niti ne govorim. Še bolj kot daril, pa sem vesel, da se tudi majhna omemba “branda” upošteva v Sloveniji in da to nekdo opazi. Naj še omenim, da Donat spada pod okrilje Droge Kolinska.

Sicer sem človek, ki nerad spreminja svoje navade, vendar odločitev je hipna – doma namesto Coca Cole uživam samo še Donat Mg! Vsaj ne obstaja strah, da se mu bo spremenil okus.