Oddaja Slovenija ima talent se počasi bliža svojemu vrhuncu – ob nedeljah je Twitter hudo poln komentarjev na to temo, vendar do sedaj še nisem videl takšnega “performansa”, kot ga je v Angliji, v njihovi oddaji Britain’s Got Talent, uprizorila Lorna Bliss.

Lorna Bliss je 32-letna posnemovalka Britney Spears – za svojo preobrazbo v Britney je v zadnjih 10 letih zapravila 135.000£. Jaz sem bil prepričan, ko sem gledal video, da je to Britney na odru?! Lorna je tudi na avdiciji za talente pela njeno pesem Toxic. Vendar bolj kot njeno petje, ki ga verjetno ni nihče opazil, in tudi boljše je tako, je postala “slavna”, ker se je na odru slekla skoraj do golega.


Seveda so skrili njene “atributke”, da ne bi pohujšali gledalcev, vendar na žalost ji tudi z goloto in plesom na žirantski mizi ni uspelo prepričati žirantov, da jo spustijo naprej. Je pa že dobila ponudbo za 50.000£, če bi sodelovala v porno filmu!

Zanima me, kaj bi se zgodilo če bi se našla pogumna ženska, ali moški, pri nas in bi to naredila v oddaji Slovenija ima talent – Branko bi bil povsem zadovoljen verjetno??


Lorna Bliss – Britain_s Got Talent 2011 audition… by Stefanelonikitelo