Spletno gostovanje oz. web hosting – priporočam Hosterdam!

Hosting oz. gostovanje je pomemben dejavnik za uspešnost spletnega mesta – odzivnost strežnika, uporabniška podpora, predvsem pa zadovoljevanje potreb lastnika spletnega mesta pridejo precej do izraza, ko si enkrat v internet svetu. V zadnjih parih letih sem zamenjal cel kup hosting providerjev, oz. gostovanj. Ponavadi sem izbiral cenovno ugodna gostovanja, ki so imela vse neomejeno – napaka! V tem svetu ni ničesar zastonj in tudi ponudnik hostinga ti nikoli ne ponudi vsega zastonj!

Po zadnjem problemu, ko mi je bil čez noč ukinjen račun pri JustHostu (zaradi prekomerne porabe CPU resursov na eni izmed domen, ki je imela tisti dan 0 obiska in na kateri je bil nameščen WordPress), sem se odločil da vse skupaj pošljem v rit in da si poiščem bolj varno zavetje za vse moje “stranske” projekte.

Had blog je zadnje dve leti gostovan pri Sielu in priznam da sem z gostovanjem več kot zadovoljen (hvala!!). Do sedaj nisem imel še niti enega problema in si nekako ne predstavljam kako bi vse skupaj “šraufal”, če bi se karkoli zgodilo z gostovanjem!

In ko sem iskal primerno gostovanje, oz. hosting, sem se odločil za storitev, ki jo prav tako ponujajo fantje iz Siel – gostovanje Hosterdam, kjer so sicer stvari neomejene, vendar imajo omejeno število domen, kar pomeni da tole ne bo postal še en servis, kot sem jih bil do sedaj navajen, ko se je nalagala preprosta html stran tudi 10 in več sekund!

Njihova cena je zelo ugodna – 6,67 eura/mesečno (ja, sedaj bo kdo rekel, da dobi za 3$ mesečno gostovanje z vsemi neomejenimi paketi – sem imel to tudi sam in na koncu preklinjal vse možno, ker so mi sredi najvišjega prometa na stran ukinili račun!).

Recimo za primer – stran Slopr.com mi je na starem gostovanju odpiralo več kot 8 sekund, sedaj mi odpira natanko 1,42 sekunde!

Torej iz prve roke, priporočam Hosterdam!

 1. Na domeni za SloPR uredi da ti bo odprialo tudi brez www (v kontroli za domene).
  Drugače pa vse pohvale za članek, tudi sam se soočam z gostovanji in vem kako je ko se stvari čez noč “poderejo”.

  Hvala za informacijo, si bom ogledal njihovo ponudbo :)

  1. IPv6 imamo.

   Če so še kakšna vprašanja lahko vprašate tukaj ali pa direktno preko live-chata z našim referentom na spletni strani.

 2. Zdravo. Zanima me, če si po nekaj mesecih še vedno zadovoljen s Hosterdam gostovanjem? Jaz razmišljam v roku enega tedna zamenjati gostovanje Hitrost.com.

  1. zadovoljen zelo. namrec do sedaj se nisem imel problemov in sploh ne vem, da imam hosting :) dobesedno, ker vse deluje..

   tudi tale blog laufa pri njih :)

 3. Še neki. Kakšna je pa kaj administracija za urejanje gostovanja?

 4. directadmin :) ce jaz znam, potem res ni problema

  p.s.: koda za 25% popusta – 4WWWP2012 (velike crke!) :))

 5. Najlepša hvala za kodo, registriral in prvi blog je že preseljen. Super gostovanje :) .

  1. me veseli :) da je uspelo in da si zadovoljen. tudi ekipa zadaj je odlicna in tudi ob 4. uri zjutraj resi tezave, ce bi slucajno nastale :)

Komentarji so zaprti.