Saša Lendero zaradi golote prepovedana na YouTubu??

Saša Lendero zaradi golote prepovedana na YouTubu je naslov “novice” na portalu 24ur (vir). V tekstu, ki ga napisal A.R. je zapisano:
Priljubljena pevka Saša Lendero, ki je maja predstavila nov poletni singel Mamma Mia, je v šoku. Njen video, ki je imel več kot 150.000 ogledov na YouTubu, so namreč blokirali, ker naj bi vseboval spolno vsebino.

Pa vendar temu ni povsem tako. Video posnetka niso blokirali, ampak so video označili – Content Warning – This video may be inappropriate for some users. In za ogled videoposnetka je potrebna prijava v YouTube. /sarkazem on Glede na zvrst glasbe, se mi zdi tole kar primerna odločitev /sarkazem off

Seveda je Saša Lendero to izkoristila za promocijo na Facebooku, kjer je na svojem profilu zapisala:

Čisto sem v šoku!!! … in prosim vas za pomoč! Ne morem verjeti, da imajo ljudje okoli nas toliko veselja s tem, da namerno škodujejo drugim :( …Koga je tako zelo motil uspeh pesmi Mamma Mia in to, da ste si pesem v dobrih 20-ih dneh zavrteli skoraj 160.000x ?

— Zaradi lažne prijave o nedovoljeni goloti je bil prvotni posnetek Mamma Mia pri dobrih treh tednih in več kot 150.000 ogledih, blokiran s starostno omeitvijo, ki onemogoča ogled brez registracije Zato večinoma do njega žal ne more več dostopati. Pred vami je zato nov kolaž slik, seveda z isto glasbeno uspešnico!

Zdaj ponovno pričenjamo od začetka, zato vas prosim za pomoč in čimveč delitev!
http://www.youtube.com/watch?v=Yxq-yZV4jHQ

sasa_lendero_gola

  1. Niti približno mi ni jasno kako bi tole lahko bilo neprimerno za kogar koli. Popolnoma običajne slike v kopalkah, ma neverjetno. Edino njeni publiciteti koristi, še jaz sem si šel ogledat to patetiko.

  2. Zdelo se je kot super novica. Ves “napaljen” sem šel takoj pogledat kaj tako vročega se bo dogajala … potem pa … bljak, razočaranje, nisem videl čisto nič.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja