Uroš Umek – DJ Umek na Creative Mornings Ljubljana

Tokrat je bil gost Creative Mornings Ljubljana eden izmed najbolj prepoznavnih DJ-jev v Sloveniji – Uroš Umek aka DJ Umek. Gregor Žakelj ga je odlično vodil skozi svet njegovih neskončnih zgodb – od njegovega otroštva z mamo, do vstopa v košarkarsko reprezentanco, ki jo je zapustil, do njegovega prvega spogledovanja s kasetami, ki jih je kupoval od “prodajalcev” glasbe, do prvega resnega rolanja glasbe, kasnejših pohodov v Berlin v nakupovanje vinilk in prvih večjih rolanj glasbe.

Seveda ni šlo mimo legendarne Ambasade Gavioli, Astro Disca in vsega, s čimer se je ukvarjal Uroš. Glede na to, da je po horoskopu bik (16.5) od tod tudi izvira ime njegove založbe, je precej trdno na tleh in ga je bilo dolgo strah letenja, ki zanj pomeni službo. Še vedno nima izpita za avto in ima obsesijo s “supergami”..

Kljub temu, da je človek, ki je bil vedno rajši v kotu, kot pa v prvi vrsti, se je moral vsega tega navaditi. Pogovor je bil navdušujoč, predvsem pa poln koristnih nasvetov za vse, ki vstopajo v svet glasbe.

DJ Umek je prisoten in ga lahko sledite..

Za vse, ki niste bili na Creative Mornings, pa posnetek pogovora #thetopshit

Še par tvitov:

Komentarji so zaprti.