Če vam ime Casey Neistat nič ne pomeni, ni nič narobe z vami! Tudi meni ni, čeprav sem do sedaj objavil že dva njegova videoposnetka – Make it count – viralni video za Nike in Ko dobi kolesar kazen, ker ne vozi po kolesarski stezi in ga v obeh zapisih tudi omenil. Pač nekdo, ki dela super videoposnetke in jih objavlja na YouTubeu.

No, Casey Niestat je malce več kot to. Njegovi posnetki na YouTubeu imajo po par milijonov ogledov – Make it count preko 10.463.392. Sam sebe opiše takole (vir):

I live in NYC and make movies for a job.  I had a television show on HBO and produced the film Daddy Long Legs which premiered at the Cannes Film Festival and won an Independent Spirit Award (obviously I’ve done a lot more than that in my career but those highlights seem the most impressive).  Most of my income comes from directing commercials, it’s a pretty great gig. 

Je kreativec v pravem pomenu besede, saj naredi iz vsakega videoposnetka, ki ga objavi celotno zgodbo. In zato ga najemajo podjetja kot so Nike in 20th Century Fox.. Videoposnetki, ki jih naredi on izpadejo viralni, čeprav so precej dobro načrtovani in planirani. In imajo svoje bistvo, tako da je v končni fazi vseeno gledalcem ali je bil za to plačan ali ne. In veliko njegovih videoposnetkov je dejansko koristnih.

Najdete ga na:

Nekaj primerov, ki so meni zelo ljubi! Hvala Blaž!

Make It Count

what would you do with $25,000?

The Mercedes-Benz CLA (a car commercial)

The Dark Side of the iPhone 5S Lines

The Almost Perfect Camera

Build an iPhone 5 dock for $1

My Custom Glasses

Instagram i love you

the weekend in california by Casey Neistat

casey_neistat