Zadnje dni je narava pri nas precej neizprosna. Led, sneg, polomljeni električni drogovi, mesta brez električne energije, zaselki brez pitne vode.. Premraženi ljudje, ki ne morejo od doma.. Na terenu so ljudje, ki pomagajo odpravljati škodo, ki pomagajo ljudem, ki so ostali odrezani od sveta in ki jim poskušajo prinesti kanček upanja. Ti ljudje so resnični junaki in vsakič se na njih spomnimo šele takrat, ko se nam zgodijo takšne situacije.

Z donacijo 1 euro, jim lahko pokažemo svojo hvaležnost – 1 euro v bistvu ni nič, pa vendar, če bi se vsi uporabniki mobitelov odzvali in poslali sms GASILEC na 1919 bi to precej pripomoglo gasilcem, ki prostovoljno tvegajo svoja življenja in svoj čas. Seveda lahko vsak po svojih močeh pomaga ekipam – tudi čaj, ali pa klobasa, ko pridejo mimo je lahko koristna, vendar za nabavo opreme, predvsem pa za nabavo materiala so boljši finančni prispevki.

Ne deluje v omrežju Tušmobil in Telemach! – uredili in deluje!

Jeap, vedno se jih spomnimo, ko so na terenu, ko so stvari v riti. Ko je vse ok, vedno pozabimo, da obstajajo. Hvala vsem ekipam, ki so na terenu (elektro, gasilci, civilna zaščita, vojska, prostovoljci,…..) in pomagajo sanirati škodo, ki je nastala!

donacija_gasilec