Zadnje dni je narava pri nas precej neizprosna. Led, sneg, polomljeni električni drogovi, mesta brez električne energije, zaselki brez pitne vode.. Premraženi ljudje, ki ne morejo od doma.. Na terenu so ljudje, ki pomagajo odpravljati škodo, ki pomagajo ljudem, ki so ostali odrezani od sveta in ki jim poskušajo prinesti kanček upanja. Ti ljudje so resnični junaki in vsakič se na njih spomnimo šele takrat, ko se nam zgodijo takšne situacije.

Z donacijo 1 euro, jim lahko pokažemo svojo hvaležnost – 1 euro v bistvu ni nič, pa vendar, če bi se vsi uporabniki mobitelov odzvali in poslali sms GASILEC na 1919 bi to precej pripomoglo gasilcem, ki prostovoljno tvegajo svoja življenja in svoj čas. Seveda lahko vsak po svojih močeh pomaga ekipam – tudi čaj, ali pa klobasa, ko pridejo mimo je lahko koristna, vendar za nabavo opreme, predvsem pa za nabavo materiala so boljši finančni prispevki.

Ne deluje v omrežju Tušmobil in Telemach! – uredili in deluje!

Jeap, vedno se jih spomnimo, ko so na terenu, ko so stvari v riti. Ko je vse ok, vedno pozabimo, da obstajajo. Hvala vsem ekipam, ki so na terenu (elektro, gasilci, civilna zaščita, vojska, prostovoljci,…..) in pomagajo sanirati škodo, ki je nastala!

donacija_gasilec

7 Responses to GASILEC na 1919 in prispevaj 1 euro – zdaj!

 1. Jernej pravi:

  A jim niso z varčevalnimi ukrepi zmanjšali en kup sredstev?
  Žalostno kam gre naša država in njena politika, ko se skoraj dnevno zbira sredstva za nekoga in to zaradi posledic posegov države in njenih politikov. Zbirajo jih pa, seveda, kot vedno, navadni ljudje. Še kako leto pa bodo politiki sami sebi namen.

 2. Janč pravi:

  Had, ko bo tale akcija mimo, daj prosim še eno za naše ceste in mostove.

 3. gasilc pravi:

  In kako se bodo ta sredstva delila med gasilce?

 4. gasilc pravi:

  hvala!

 5. Divna Gorgieva pravi:

  V takih izrednih razmer kot jih imamo sedaj, mi ljudi moramo pokazati solidarnost drug do drugega kajti mi smo dražava pustite politiko stran ampak donirajmo in pokažimo svoj human obraz.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.