Verjetno smo vsi že opazoli oglasne panoje – Tomaž VS. Mate, ki so prisotni na vsakem vogalu. Glede na to, da je fotografija precej obdelana, nisem sploh spoznal protagonistov – Tomaž Kavčič vs. Mate Jankovič. Tomaž Kavčič prihaja iz Zemona, Mate Jankovič pa je eden izmed mlajših CRO chefov.

Do tukaj vse razumem, tudi domeno imajo – http://www.tomazvsmate.si/ in precej dober oglas na YouTubeu, ampak zakaj hudiča ni nikjer omenjeno, kje bo to predvajano? Ali se res tega ni nihče spomnil, da bi v teaser kampaniji, ki je sedaj prisotna to vsaj omenil? Ja, dosegli so to, da se sprašujemo o tem, kje se bo to vrtelo – vendar če ne najdemo odgovora, potem ni več zanimivo.

Glede na to, da je domeno registrirala LUNA TBWA pričakujem da bo to tekmovanje SLO vs CRO kuharjev. Ampak kje, pa je še vedno vprašanje. Glede na to, da je Hrvaškem za tem NovaTV, bo pri nas verjetno to predvajal POP Tv?? Po nepreverjenih podatkih naj bi bil to projekt Lidla, ki ne bo predvajan na televiziji, ampak je to online projekt! In če bo to zgolj spletni projekt, bo na voljo na YouTube kanalu Tomaz VS Mate

tomazvsmate