Verjetno smo vsi že opazoli oglasne panoje – Tomaž VS. Mate, ki so prisotni na vsakem vogalu. Glede na to, da je fotografija precej obdelana, nisem sploh spoznal protagonistov – Tomaž Kavčič vs. Mate Jankovič. Tomaž Kavčič prihaja iz Zemona, Mate Jankovič pa je eden izmed mlajših CRO chefov.

Do tukaj vse razumem, tudi domeno imajo – http://www.tomazvsmate.si/ in precej dober oglas na YouTubeu, ampak zakaj hudiča ni nikjer omenjeno, kje bo to predvajano? Ali se res tega ni nihče spomnil, da bi v teaser kampaniji, ki je sedaj prisotna to vsaj omenil? Ja, dosegli so to, da se sprašujemo o tem, kje se bo to vrtelo – vendar če ne najdemo odgovora, potem ni več zanimivo.

Glede na to, da je domeno registrirala LUNA TBWA pričakujem da bo to tekmovanje SLO vs CRO kuharjev. Ampak kje, pa je še vedno vprašanje. Glede na to, da je Hrvaškem za tem NovaTV, bo pri nas verjetno to predvajal POP Tv?? Po nepreverjenih podatkih naj bi bil to projekt Lidla, ki ne bo predvajan na televiziji, ampak je to online projekt! In če bo to zgolj spletni projekt, bo na voljo na YouTube kanalu Tomaz VS Mate

tomazvsmate

8 Responses to Tomaž VS Mate – Lidl? online nanizanka? katera televizija bo to predvajala?

 1. Gourmet pravi:

  Jaz pa sem mislila, da boš postregel že z odgovorom… Mislim, da so s tole taktiko dosegli svoj namen – vsi se sprašujemo in pogovarjamo o tem, kaj bo to. Sem pa prepričana, da bo zadeva na POP TV… Saj bomo kmalu videli za kaj gre, ne;-)

 2. Iztok pravi:

  Na Popu bo.

 3. JeBi pravi:

  Zadnje čase ugotovaljam, da sem postal imun na plakate. Tudi tega nisem opazil. Vesel sem, da se osvobajam tega prekletstva in da me ne zanima kaj bo, kdo, kaj, zakaj. Sem pa opazil, kako lepo se spreminja narava v moji okolici.

 4. rea pravi:

  Sama sem zasledila televizijski oglas, ki se je predvajal na rtvslo 1. Ali je mozno, da bi se projekta lotila nacionalka v povezavi z hrt1?

 5. Tamara pravi:

  Nobena od naših televizij ne bi predvajala oglasa za konkurenčno TV, tako da bo projekt skoraj zagotovo na spletu ali pa kje drugje…

 6. Gizmo pravi:

  Glede na količino “billboardov” pa samo 40k ogledov na yutubu, res zgleda ni nekega zanimanja, zaenkrat

 7. Janč pravi:

  Ko sem videl tole sliko in prebral tvoj zapis o zemunskih in CRO šefih ter Jankovićih sem najprej pomislil, da gre za tisto drugo vrsto šefov…

 8. Miha pravi:

  Zelo zanimivo, da je bil link, ki si ga delil prepovedan. Očitno so s kampanjo nekomu stopili na živec…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.