Zastonj Mercedes Benz E63 AMG in Audi R8 na Facebooku

Na Facebooku lahko dobite zastonj Mercedes Benz E63 AMG in Audi R8. V bistvu ni potrebno nobenega znanja, nobenega vložka, zgolj “lajkati” morate fotografijo in jo deliti, potem pa še klikniti na povezavo in s tem je lahko eno od teh dveh vozil za vedno vaše!

  • Audi R8

For the FIRST time in facebook history we are giving away a Limited Edition Car = (Mystery Prize) to one special winner that we will select In 2015 completely at random.
Would you like to join this amazing giveaway for a chance to own a brand new Car? Simply follow the steps below to enter the competition :
1. LIKE and SHARE this photo!
2. To Claim Your Chance Click the following link

  • Mercedes Benz E63 AMG

For the FIRST time in facebook history we are giving away 2 Mercedes-Benz E63 AMG 2015 to two winners that we will select on December 20 completely at random..
Would you like to join this amazing giveaway for a chance to own a brand new Mercedez-Benz? Simply follow the steps below to enter the competition :
Step 1) Share This Photo
Step 2) Like Our Page
Step 3) Comment which color you want

Ne! Ne boste dobili vozila, čeprav boste vse to naredili, tako kot je do sedaj naredilo že 38,517 people like this in 41,478 shares.

Včasih moramo uporabniki biti malce skeptični in je potrebno samo preveriti, kdo organizira takšno akcijo. Pri primeru Audi R8 je napisano zgolj Claim Your AUDI R8 Today (Limited Time Only), kar bi verjetno vsakomur moralo vzbuditi dvom v legalno akcijo, predvsem pa bi se vsak moral zavedati, da ni nikoli ničesar zastonj – tudi na spletu ne. Če ni podatkov o organizatorju takšne igre, potem verjetno to smrdi, kajne? Ampak če ljudje lajkajo takšne stvari – in ja, ljudje jih lajkajo, potem se očitno splača tako pridobivati podatke in jih kasneje za precej dobre vsote prodajati naprej. Uporabniki pa se bodo spraševali, od kje nekomu njihovi kontaktni podatki.

Torej, ko naslednjič vidite, da vam bo nekdo podaril vozilo vredno 200.000+ eurov, se vprašajte, zakaj bi se to dejansko zgodilo?

Zastonj Mercedes Benz E63 AMG in Audi R8 na Facebooku
Zastonj Mercedes Benz E63 AMG in Audi R8 na Facebooku
Zastonj Mercedes Benz E63 AMG in Audi R8 na Facebooku
Zastonj Mercedes Benz E63 AMG in Audi R8 na Facebooku

mercedes_amg_cl_cla_slk_001

mercedes_amg_cl_cla_slk_003

mercedes_amg_cl_cla_slk_006

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja