Klasična ljubezenska zgodba – Mercedes Benz S 63 AMG Coupe se zapeljivo suče okoli tovornjaka Mercedes Actros, ga s svojimi lučmi (beri očmi) zapeljuje in pokaže svoje vragolije, ki jih obvlada. Actros se odzove, kot se odzove ženska, ki jo nekdo zapeljuje. Odpre mu duri in S izkoristi to priložnost za svoje poslanstvo. Zadnji del zgodbe je namenjen novemu Mercedes Benz Vito kombiju, ki se razigrano podi naokrog.

Vsaka podobnost z resničnim življenjem je zgolj samo plod domišljije, bi lahko zapisali avtorji tega oglasa, ki ima skoraj 2.500.000 ogledov. Vendar tudi to, da je “moški” S 63 AMG Coupe, ženska pa Actros bi lahko v marsikomu vzbudilo čudne občutke, kajne?

Seveda se ustvarjalci niso ustavili zgolj pri tej zgodbi, ampak so dodali še dve zgodbi – eno “cenzorirano” in drugo “vojersko”, ki prikazujeta še malce drugačen pogled na vse skupaj. Sicer ti dve verziji nista tako zanimivi, kot je prva, vendar se mi zdi ideja, da se predstavi avtomobilski seks na takšen način precej zanimiva. Predvsem pa je moral imeti Mercedes Benz precej jajc, da se je odločil za takšen način “viralnega” oglaševanja novega Vito kombija!

Mercedes-Benz “Dirty Driving“ – Watch what happens when an S 63 AMG Coupé and an Actros fall in love and go all the way.

Mercedes-Benz “Dirty Driving“ – Censored Version – Watch the censored version of an S 63 AMG Coupé and an Actros going all the way.

Mercedes-Benz “Dirty Driving“ – Voyeur Version – Watch from a surveillance camera what happens when an S 63 AMG Coupé and an Actros fall in love and go all the way.

Mercedes Benz S 63 AMG Coupe
Mercedes Benz S 63 AMG Coupe + Actros = Vito