Pia Filipčič ex Elvis - Big Brother 2015 Pia Filipčič ex Elvis - Big Brother 2015

Pia Filipčič ex Elvis – Big Brother 2015 – xHamster video

Pia Filipčič, ki letos tekmuje v Big Brotherju, je bila še leta 2012 Elvis Filipčič. Takrat je tekmoval v resničnostnem šovu Agencija Milano, letos pa poskuša srečo v resničnostnem šovu Big Brother.

Zanimivo je, da je leta 2010 v Big Brotherju nastopila Pia, ki je bila takrat striptizeta in tako burila moške pred malimi zasloni. Letos pa bo očitno za presenečenja poskrbela druga Pia.

Na spletnem mestu oddaje Big Brother je o Pii zapisano:

21-letnica iz Kopra pravi, da ne mara nerganja in opravljanja in da bo v hišo Big Brother prinesla dobro voljo, pozitivno energijo in smeh. Upa, da bo lahko v kovček dala dovolj ličil, saj je vedno rada urejena. Ker hitro začne gojiti simpatije, predvsem do fantov ‘piflarskega’ videza in lepega nasmeha, morda ne bo več dolgo samska.

Seveda so se takoj našli njeni (njegovi) posnetki na spletnem mestu xHamster – eksplicitna vsebina!

Pia Filipčič ex Elvis - Big Brother 2015
Pia Filipčič ex Elvis – Big Brother 2015

My name is Pia Kljun and I’m 19 years old. I’m a transgenered girl and I’m starting this whole new life and I’m exited but also scared. http://www.ustream.tv/channel/pia-tranny19

Leta 2010 je v Big Brotherju nastopila Pia, ki je bila takrat striptizeta

Pia Car Wash photos 08

Pia Car Wash photos 03

Pia - Car Wash Show fotografije 07

Pia - Car Wash Show fotografije 08

  1. škoda da pri nas v javnost vedno curljajo goli posnetki samih čudakov (pia, danijela iz radencev, urška čepin…). najbrž bo moralo še kar nekaj save preteči da bomo dobili slovenski sex tape ob katerem se bo dejansko dalo drkati! :)

  2. Je video objavljen z njenim dovoljenjem ali pa ga je objavil nekdo, ki se mu je Pia razkazovala prek kamere, zasebno?

  3. A lahko prosim das link? Bi si ga res rad ogledal :)

Komentarji so zaprti.