Jana Morelj / pošlji selfie in osvoji zimske gume

Pošlji selfie z Jano Morelj, ki te čaka na pooblaščenem servisu … in osvoji zimske gume. Med vožnjo sem včeraj opazil billboarde z novo oglasno akcijo, kjer je v glavni vlogi Jana Morelj (ki je izredno simpatično in prijetno bitje!) in selfie z njo lahko lahko nekomu prinese zimske gume. Ker je cel kup teh billboardov po Ljubljani me je zanimalo kaj je zadaj. Na oglasu sta dva spletna naslova radio1.si in vednovredno.si.

Seveda sem najprej šel na spletno mesto Radia1 in nisem nikjer našel niti ene informacije o tej oglasni akciji. Potem sem šel na spletno mesto vednovredno.si, kjer prav tako ni podatkov o akciji, ali pa vsaj namiga, kaj je treba narediti. Namreč malce smešno bi bilo, da bi moral “stalkati” Jano Morelj naokoli, da bi naredil selfija in da bi sodeloval v nagradni igri.

Ker je bil na dotičnem billboardu, ki sem ga uspel slikati, omenjen Avtoservis Paulus, sem šel še na njihovo spletno mesto avtoservis-paulus.si. Nikjer informacije o tej akciji!

UPDATE: par ur po objavi, sem našel povezavo na spletnem mestu Radia1, kjer je vse skupaj opisano – http://www.radio1.si/41477.

Naredi selfie z Jano Morelj in osvoji nove zimske gume. Poti do novih gum sta dve: Skoči do najbližjega pooblaščenega servisa Volkswagen, Audi, SEAT ali Škoda, kjer boš našel/a podobo Jane Morelj v naravni velikosti. Pri fotografiranju se lahko povsem prepustiš svoji kreativni žilici, pomembno je le, da ujameš v objektiv OBA, sebe in Jano. Druga možnost je, da poiščeš oglasni pano, na katerem je Jana in narediš fotko

Se zgodi, kajne? Vržeš cel kup denarja v oglaševanje akcije, vendar nikjer za hudiča ne najdeš informacije o tem, kako vse to poteka. Kaj moraš narediti, kje najdeš Jano Morelj, predvsem pa kje so pogoji sodelovanja?!

Ja, tole je en tak lep prikaz “horuk” dela, ki se dogaja v oglaševanju. Imamo idejo, ki je kul. Dejmo jo realizirat. Dobimo ambasadorja (v tem primeru Jana Morelj) in damo delat oglase za billboarde. Glede na to, da nisem ciljna publika Radia1, ne vem točno za kaj se gre v tej akciji in verjetno nisem edini in posledično grem iskati informacije na internete. Ker jih ne najdem, ne štekam ničesar. Akcija, ki bi morala povezovati tako zunanje oglaševanje in imeti svojo pojavnost na spletu ni dosegla svojega namena, saj nisem našel informacij, ki bi jih želel.

Mogoče je nekoga vse skupaj prehitelo in bodo informacije na spletu objavljene šele v ponedeljek, ali pa je je nekdo pozabil na ta del, ki je precej pomemben – crosslinking akcije o kateri se veliko govori.

Verjetno nisem bil edini, ki je včeraj opazil to akcijo in ki bi želel več informacij, ampak če jih ni mogoče najti, potem vse skupaj izpade precej šalabajzersko! Ampak se pa sedaj govori o tej akciji, kajne? Tudi to šteje. Verjetno bom čez kakšen dan našel informacije na različnih spletnih mestih, ampak takrat bo že prepozno..

jana_morelj_selfie

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja