Petarde Crackin’ Dog. Petarde o katerih bomo v prihodnjih dneh brali in slišali veliko. Crackin’ Dog petarde so slovenski proizvod in če gre verjeti kreatorjem teh petard, so to najbolj pasje petarde. Glede na to, da prihaja sedaj čas, ko bodo začele zopet pokati petarde in se bo začela kanonada, pri tem pa bodo največjo škodo utrpele živali, se mi zdi tale poteza precej drzna/neumna/vstavi po potrebi. Predvsem pa se mi zdi zanimivo, da so imeli kreatorji te petarde toliko jajc, da so omogočili, da lahko vsak naroči brezplačno petardo in jo tudi sam preizkusi!

Sam sem že dolga leta nasprotnik petard in vseh ostalih pirotehničnih sredstev. In ko sem med brskanjem po spletu naletel na Crackin’ Dog petarde, sem zastrigel z ušesi in se malce zamislil. Pa vendar sem, kot bo to storila večina ljudi, tudi sam naročil brezplačno petardo na dom (http://crackindog.si/#s_naroci).

Ali jo bom dejansko uporabil? Ne! Niti pod razno. Vendar me zanima, kdo ima toliko jajc, da poimenuje petardo Crackin’ Dog in jo predstavi ravno v tem času. No, na žalost nimajo FB strani, ali Twitter profila, so pa na spletnem mestu http://crackindog.si/ objavili video poka petarde. Na žalost ni nobenih kontaktnih podatkov, da bi jih lahko vprašal po zdravju in po njihovih namenih.

Če bi bil politično precej nekorekten bi napisal #petardezaretarde. Pa se bom vzdržal tega in bom raje počakal, da dobim petardo, v upanju, da bodo vsaj tam objavljeni kontaktni podatki. Ja, srčno upam, da bodo kmalu v Sloveniji prepovedana vsi pirotehnični izdelki, predvsem pa, da bodo živali, ki so kolateralne žrtve norije, imele tudi miren december.

Crackin' Dog / najbolj pasja slovenska petarda s presenetljivo vsebino
Crackin’ Dog / najbolj pasja slovenska petarda s presenetljivo vsebino