Začimbe Serious Blends #seriousblends

Sobota. Povsem navadno jutro. Odločim se, da bom naredil vlog, v katerem bom pizdil nad položnicami, ki so edina stvar v mojem poštnem nabiralniku in ga objavil na https://www.youtube.com/ronikordis, pa me je presenetila škatla Serious Blends. Izkoristil sem dano priložnost za #unboxing in nastal je spodnji video posnetek.

Glede na to, da nisem imel pojma kaj je Serious Blends, sem bil na koncu pozitivno presenečen nad njihovimi okusi začimb, predvsem pa s sestavinami, ki jih tvorijo. Vse njihove sestavine, vsaj tako piše na spletnem mestu, so 100% naravne in slovenske, brez glutena in konzervansov in brez ojačevalcev okusa.

Ko sem poskusil Pink Panterja me je spomnil na sol, ki jo lahko doma sam narediš z dehidracijo iz zelene, korenja in še kakšnega dodatka. Kot sem rekel v videu, ko boste poskusili te začimbe, ne boste več uporabljali Vegete.

Jaz sem dobil tri mešanice začimb – Pizza, Pink Panter in Nirvana. Med seboj jih ločijo sestavine in prav zanima me, kako se bodo povezovale s hrano. Očitno bom moral pričeti malce več kuhati, da jih bom sploh lahko stestiral. Hvala!

Serious Brands lahko najdete: