Slovenija, zmagovalka Eurobasket 2017 / Slovenija 93 : Srbija 85 / Evropsko prvenstvo v košarki

Slovenija je zmagovalka Eurobasketa 2017. Evropsko prvenstvo v košarki je potekalo v Turčiji in naši igralci so po zmagi nad Španci premagali tudi ekipo Srbije z rezultatom 93 : 85  – čestitke našim košarkarjem in Kokoškovu za njegovo odlično vodenje odlične ekipe! Prav tako pa je Goran Dragić postal MVP!!

Goran Dragić, Luka Dončić, Anthony Randolph, Matic Rebec, Aleksej Nikolić, Klemen Prepelič, Edo Murić, Jaka Blažič, Gašper Vidmar, Saša Zagorac, Žiga Dimec in Vlatko Čančar so pod taktirko Igorja Kokoškova dosegli največji uspeh naše reprezentance na evropskih prvenstvih.

Škoda, ker se je poškodoval Luka Dončić in smo gledalci pred TV zasloni spremljali hudičevo napeto tekmo, predvsem pa je bila tekma do konca zanimiva, predvsem pa zelo stresna.

Tudi na twitterju se je dogajalo precej dvobojev – predvsem sranje po vladi in predstavniki Slovenije, ki so odšli v Carigrad na tekmo. Nekateri pa so to izkoristili za pljuvanje po njih. Jebiga, tudi pri športu ni več ničesar svetega in namesto, da bi vsaj športne prireditve združevale očitno živimo v časih, ko temu ni tako.