sekulic kosarka sekulic kosarka

Zakaj Aleksander Sekulić še naprej vodi reprezentanco Slovenije v košarki?

Današnja košarskarska tekma Slovenije proti Hrvaški je bila prikaz naše nemoči. To, da reprezentanco vodi Aleksander Sekulić, ki bi se moral že zdavnaj posloviti od tega položaja, pa je samo še en dokaz, da KZS vodijo precej nesposobni ljudje. Zakaj Aleksander Sekulić še naprej vodi reprezentanco Slovenije v košarki?

Hrvati so se z reprezentanco Slovenije igrali kot mačke z mišmi. Na žalost. Ampak pri dejstvu, da se v ekipi v zadnjih letih ni nič spremenilo, je to povsem pričakovano. Namesto da bi KZS iskala zamenjavo zanj, se to ne zgodi. Pri takšnih rezultatih bi morale padati glave na KZSju, vendar se to ne zgodi.

In pričakovanja, da bo Luka Dončič reševal tekme, ko pa nima niti soigralcev, so povsem neresne in na žalost prikažejo miselnost odgovornih pri KZSju. Očitno se nihče ne ukvarja s pripravo ekipe oz. gre ekipa na igrišče brez plana in brez energije.

Škoda. Ker, pričakovanja so bila velika. Pa tudi trije tedni skupnih priprav bi morali narediti svoje v ekipi. Tole danes pa je zgledalo bolj, kot da so že bili vnaprej prepričani v poraz in se jim ni niti dalo igrati naprej.

Zgolj upam, da bo imel Sekulić sam toliko jajc, da bo odstopil z mesta, ki mu očitno ni kos, in da ga nasledi nekdo, ki bo iz teh fantov naredil ekipo, ki bo šla na igrišče po zmago. Škoda!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja