Zmagovalka oddaje Slovenija ima talent 2018 je Tjaša Dobravec

Zmagovalka oddaje Slovenija ima talent 2018 je Tjaša Dobravec. V zadnji oddaji so se predstavili Tjaša Fajdiga, Tomica Banfić, inoT, Liana Piltz, Tilen Lotrič, Tim Udovič, Jaša Šaban, Lara Kramberger, Tjaša Dobravec in Veronika Steiner.

Super finalista sta postala Tjaša Dobravec (s plesom na “drogu”) in Tilen Lotrič (zapel pesem Silvestrski poljub). Žirantje šova Ana Klašnja, Marjetka Vovk, Lado Bizovičar in Branko Čakarmiš so izbirali, gledalci pa so izbrali. In tako smo dobili tudi zmagovalko oddaje Slovenija ima talent 2018 – Tjašo Dobravec.

Ne bom se spraševal o tem, kaj je talent in zakaj se oddaja imenuje Slovenija ima talent, kajti je povsem nepomembno, Gre za šov, ki ga ljudje radi gledajo ob nedeljah in pošiljajo SMSe (po ceni 1,99 + DDV) za svoje izbrance. Zanima me, kako se je število poslanih SMSov spreminjalo skozi leta?

Ali se spomnite Line Kuduzovič? Kaj pa Julije Kramar? Veste kdo je raper Naske? Ja, to je par zmagovalcev resničnostnih šovov – ne sprašujte me, v katerih je kdo nastopil, ker dejansko ne vem.

Če pa me vprašate, zakaj to vem – ker sem na blogu pisal o tem takrat, ko so se šovi dogajali in tako imam zabeležene stvari. Povsem nepomembne, vendar pomembne v tem trenutku, ko ugotavljam, da v Sloveniji nihče od zmagovalcev resničnostnih šovov ni izkoristil svojih pet minut slave. In tako je tudi s samimi zvezdami, ki bi lahko iz tega nastale.

Če ne veste kdo so zmagovalci resničnostnih šovov in kje so sedaj, se lahko mogoče vprašate drugače – se spomnite, koliko denarja ste namenili za glasovanje za njih, ali pa za svoje idole? Če niste niti centa, potem dobrodošli v mojem svetu. Če ste, potem se vprašajte, ali je bilo vredno?!