Facebook praznuje 15. let kako je Facebook Mark Zuckerberg spremenil svet Facebook praznuje 15. let kako je Facebook Mark Zuckerberg spremenil svet

Facebook, Instagram in WhatsApp včeraj niso delovali / UDBA, Murglje in komunisti so bili krivi za to

Včeraj zvečer so se v Sloveniji ustavila življenja. Facebook, Instagram in WhatsApp včeraj niso delovali, kar je povzročilo paniko pri marsikaterem uporabniku – poročajo o skupinskem samomoru influensarjev, prav tako se je povečalo število poslanih navadnih poštnih pisem, da o vseh teorijah zarote, ki so včeraj nastale, niti ne pišem. Ampak za nedelovanje storitev je krivda izključno na strani UDBE, Murgelj in komunistov!

Da, včeraj je prišlo do težav z delovanjem Facebooka, Instagrama in WhatsAppa – ki so pod okriljem istega podjetja Marka Zuckerberga. Nekateri se niso mogli logirati v Facebook, drugi niso mogli objavljati na Instagramu, ali si dopisovati preko Whatsappa – točnih informacij za kaj je šlo ni, ampak teoretiki zarot na Twitterju so poskrbeli za izvrstvo zabavo – po njihovo je vse to kridva aktivistov, komunistov in vsega ostalega kar sodi zraven. In verjetno ni težko razumeti kdo je širil takšne teorije zarot, kajne?

Od določenih ljudi bi pričakoval malce več zdrave pameti in namesto, da se takoj začnejo valiti obtožbe na račun “nekoga”, bi pričakoval, da bo vsaj kdo vpisal v Google “Facebook down” in kliknil na prvi ali drugi link, kjer bi dobil točne odgovore o problemu.

Vendar je lažje, predvsem pa bolj zaželeno, če nekoga obtožiš za to, da nekaj ne deluje. V tem primeru je šlo zaprmej za zaroto komunistov, kajne?

No, danes spet vse deluje kot mora in influensarji lahko spet opravljajo svoje poslanstvo – nekateri uporabniki Twitterja pa bodo razočarani, ker se jim ni uresničila želja in ni bila kridva na strani Sorosa, Murgelj in komunistov. Ampak to že ni več njihov problem, kajti svoje mnenje so že izrazili in pokazali svoje poznavanje internetov.