Zala in Gašper sta se s pesmijo Sebi uvrstila v finale Evrovizije. V teh dneh v Tel Avivu poteka 67. tekmovanje za pesem Evrovizije in v včerajšnjem prvem predizboru sta sodelovala tudi naša predstavnika in s svojim nastopom in pesmijo prepričala in se uvrstila v sobotno finale.

Včeraj so se v finale uvrstili še predstavniki Grčije, Belorusije, Srbije, Cipra, Estonije, Češke, Avstralije, Islandije in San Marina. V četrtek bo potekal drugi predizbor, kjer bodo izbrali naslednjih deset predstavnikov, ki pa se jim bo v finalu pridružilo še pet velikih predstavnikov: Italija, Francija, Španija, Nemčija in Velika Britanija in Izrael, kot lanskoletni zmagovalec. V finalu se bo za zmago potegovalo 26 izvajalcev.

Za nastop Zale in Gašperja lahko zapišem enako, kot sem zapisal po EMI: Zala Kralj in Gašper Šantl sta med vsemi nastopajočimi najbolj izstopala. Brez pompa, brez efektov, mejkuparjev in ostalega, kar so imeli ostali. Zgolj njuna glasba. Brez dragih oblek. Tiho in mirno. Brez nasmehov in čudnih izjav. Brez promocije. Povsem nekaj drugega, kot smo bili do sedaj navajeni, da nas zastopa na Evroviziji.

So bili pa “zanimivi” odzivi na njun nastop na Twitterju. Spodaj jih je par, za občutek:

2 Responses to Zala in Gašper sta se s pesmijo Sebi uvrstila v finale Evrovizije / odzivi na Twitterju

 1. Vida Kovač pravi:

  si se pa potrudi tanajslabše skup zbrat. Sej druzga od tebe ni za prčakvat. Pejt mal na youtube odzive pogledat

  • had pravi:

   hm. mogoce ne gledas istih tvitov – prvi so pro, drugi so kontra. kje je problem?

   in ne, nisem gledal youtube komentarjev, ker tam so vecinoma mlajsi, ki pac ne glasujejo..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.