Kosarkar Dion Waiters se ni zastrupil s CBDjem ampak s THCjem NIJZ da ne boste zavajali Kosarkar Dion Waiters se ni zastrupil s CBDjem ampak s THCjem NIJZ da ne boste zavajali

Košarkar Dion Waiters se ni zastrupil s CBDjem / ampak s THCjem / NIJZ, da ne boste zavajali

Pred dnevi so mediji poročali, da se je košarkar Dion Waiters na letalu imel napad panike. Omenjalo se je “marijuana edibles”. Ker vsaka takšna informacija pride prav “strokovnjakom” NIJZja, naj bo jasno, da se košarkar Miami Heatsov ni zastrupil s CBDjem ampak s THCjem!!

Slovenija je ugrabljena s strani birokratov. Ljudje, ki se svaljkajo že leta po raznih ministrstvih in NIJZju in delajo večjo škodo kot korist, ko ne opravljajo svojih nalog – ali pa opravljajo naloge tako, kot njim paše.

Milan Krek laže o pretvorbi CBDja v telesu v THC. Drugi strokovnjaki govorijo o zastrupitvah s CBDjem. Čeprav nič od tega ne drži, očitno verjamejo, da če laž ponavljaš dovolj dolgo postane resnica.

Težava je v tem, da Slovenija nima uradnega prevoda konvencije OZN in s tem tudi krši konvencijo (enotna konvenciji o mamilih iz leta 1961 in pripadajočim protokolom iz leta 1972).

Pri nas so namreč birokrati to malce po svoje prevedli. Konopljo namreč konvencija ne uvršča med prepovedane droge, pri nas pa temu ni tako! Pri nas je prevajalec in kasneje tudi zakonodajalec v seznam prepovedanih drog vnesel kar celo rastlino (Cannabis sativa L.) in ne zgolj konopljine smole, ekstrakte in tinkture.

Originalna konvencija na seznam drog v prvo, najnevarnejšo skupino prepovedanih drog uvršča “Cannabis and cannabis resin and extracts and tinctures of cannabis” in ne rastline! Ampak našim birokratom je to vse isto. Da o KONOPČKINI SMOLI niti ne pišem!

Pa nazaj k Dionu Waitersu. Glede na to, da naši birokrati lažejo o zastrupitvah s CBDjem in pretvarjanjem CBDja v telesu v THC bodo verjetno izkoristili tudi zgodbo okoli košarkarja in posledično bodo zopet enačili CBD in THC, čeprav gre za dve zelo zelo različni zadevi.

  • Waiters reportedly ate THC gummies to deal with stomachache
  • Waiters experienced a “panic attack” on a flight from Phoenix to Los Angeles that’s being blamed on THC-infused gummies, ESPN reported.
  • The NBA prohibits use of THC.

Samo v opomnik, ker pričakujem kmalu kakšne pametne izjave, ki bodo vključevale zastrupitev košarkarja s strani strokovnjakov NIJZja!

Kosarkar Dion Waiters se ni zastrupil s CBDjem ampak s THCjem NIJZ da ne boste zavajali
Kosarkar Dion Waiters se ni zastrupil s CBDjem ampak s THCjem NIJZ da ne boste zavajali
  1. Prvič slišim za tega tipa, kaj šele kake trače o njegovih paničnih napadih, mi pa že malo preseda, da vsaka tretja objava govori o travi.

Komentarji so zaprti.