jelko vakcina jelko vakcina

V Sloveniji imamo trenutno 123.117 neporabljenih odmerkov cepiva / je Jelko Kacin že dobil brco v rit?

Jelko Kacin, tisti nesposobnež, ki je bil govorec vlade za Covid-19 in nam je dolgo mesece žugal in nas imel kot otroke je pred časom prevzel vlogo koordinatorja za množično cepljenje. In rezultati so tu! V Sloveniji imamo trenutno 123.117 neporabljenih odmerkov cepiva! Je Jelko Kacin že dobil brco v rit?

Glede na to, da je Jelko Kacin zadolžen za koordinacijo množičnega cepljenja, me zgornja številka sploh ne preseneča. Še več, pričakoval sem jo. Kajti njegova nesposobnost je očitna in tudi spreminjanje strategije cepljenja je bil eden izmed načinov kako “nategniti” folk in najti vedno nove in nove izgovore.

Glede na to, da lahko s potrdilom o cepljenju, ali pa če si prebolel Covid-19 prečkaš meje, ješ v gostilni in še cel kup bonitet pride s tem, je seveda vsakomur jasno, da bi se cepil še marsikdo. Glede na količino odmerkov cepiva, ki jih imamo v Sloveniji neporabljenih, pa bi lahko veliko ljudi cepili in če ne gre drugače bi lahko cepili tiste, ki se želijo cepiti, ker bi radi šli tudi izven meja Slovenije.

Sicer pa se ponavljam – je Jelko Kacin že dobil brco v rit?

jelko vakcina
jelko vakcina