Čestitke “nrtabul” sposobni vladi v vesolju in še daleč naokoli. Čestitke tudi Jelku Vakcini za njegovo požrtvovalnost v boju s Covid-19. Ponosen sem, da je prevzel mesto koordinatorja za množično cepljenje in dokazal, da je tako nesposoben, da so v Sloveniji v ponedeljek cepili 380, v torek pa 464 ljudi! Čestitke za to držo in dokaz, da njegova “sposobnost” govorca Covid-19 ni bila naključna, ampak je to dejansko njegov modus operandi.

Joke, šala, vic. Če slučajno kdo ni razumel mojega sarkazma. Ta vlada je tako nesposobna, ali pa tako sposobna, da je pripravljena žrtvovati življenja prebivalcev Slovenije, da bi lahko s prstom kazala na krivdo drugih – sedaj protestnikov. Očitno jim 4.258 mrtvih, ki jih imajo na svoji grbi ni dovolj in bi radi še višje številke, saj drugače si ne znam predstavljati zakaj bi imeli neporabljenih 168.000 odmerkov cepiva!

Spodaj je tvit Romana Jerale, kjer obelodani to vrhunsko pripravo vlade in Jelka Vakcine na množično cepljenje! Namesto, da bi vsak dan cepili maksimalno število ljudi, se raje igrajo z našimi življenji in pustijo čakati tudi tiste, ki so med ogroženimi skupinami.

Očitno je strategija cepljenja takšna, da je ni. Za to se je v tem času spremenila že n-krat. Kajti potem je lažje “jebat” narod in kriviti protestnike, kot pa priznati svojo nesposobnost in nezmožnost zagotavljanja storitev, ki so v tej situaciji potrebne. In ja, cepljenje je ena izmed njih in namesto, da bi bila to prva prioriteta, je očitno zadnja, saj je do sedaj zgolj 20 odstotkov Slovencev dobilo en odmerek cepiva.

cepljenje maturantov janez jansa laz
cepljenje maturantov janez jansa laz