Urban Lifestyle,USA,A young man in a grey sweater using his mobile phone. Urban Lifestyle,USA,A young man in a grey sweater using his mobile phone.

Modni nasveti – ustvarite trendovski moški videz s puloverji

Modni puloverji so skozi vse leto nepogrešljiva stalnica v garderobi modnega moškega. Preverite nekaj nasvetov, kako jih skombinirati in ustvariti popoln trendovski videz.

Puloverji in majice zagotovo sodijo med tiste kose garderobe, ki jih je mogoče skombinirati na najrazličnejše načine, glede na vaš osebni stil. Prisegate na eleganco, imate radi športne kombinacije, ali pa bi vaš modni slog lahko opisali kot sproščeno kombinacijo urejenega videza z lahkotnim pridihom? Ne glede na to, na katero različico prisegate, se boste zagotovo strinjali, da je nepogrešljiv ko pri ustvarjanju popolnega videza prav majica ali pulover.

Pulover ne sme manjkati v vaši garderobi

Moški puloverji na answear.si so nadvse priljubljena izbira, predvsem zato, ker so udobni in praktični. V ponudbi so različni modeli, barve in vzorci, izbirate pa lahko tudi med bogato ponudbo puloverjev priznanih blagovnih znamk. Običajno so narejeni iz volne, bombaža ali sintetičnih materialov, zato so primerni prav za vse letne čase. So topli, udobni in primerni za hladnejše mesece, hkrati pa se lahko odločite tudi za nakup tankega puloverja, ki ga skupaj s srajco skombinirate v elegantnem pomladnem videzu. Poleg klasičnih puloverjev z okroglim izrezom ali tako imenovanim izrezom na “v”, so pogosta izbira moških tudi puloverji s kapuco. Gre za nekakšno športno različico, ki pa je postala priljubljena izbira številnih moških, zato se zanjo pogosto odločajo tudi pri oblikovanju vsakodnevnega videza.

pulover ne sme manjkati v vasi garderobi
pulover ne sme manjkati v vasi garderobi

Preden se odločite za nakup, preverite tudi velikost. Nekateri moški prisegajo na ozke modele, medtem ko se drugi bolje počutijo v nekoliko ohlapnejših puloverjih, ki jim dodajo majico. Izbira je vaša. V vsakem primeru je priporočljivo, da pred nakupom preverite tabelo velikosti. Če vam bo pulover prevelik ali premajhen, se v njem ne boste dobro počutili, pa tudi vaš izgled ne bo preveč posrečen. Prav zato je pomembno, da izberete puloverje in majice, ki ustrezajo vašim potrebam in velikosti.

Že veste, kateri model majice je vaš najljubši?

Poleg puloverjev se moški pogosto odločajo tudi za nakup majic. Nadvse priljubljene so moške majice iz bombaža, v ponudbi pa so tudi majice iz sintetičnih materialov. Izbirate lahko med pisano paleto različnih modelov, vse od potiskanih, enobarvnih, klasičnih, majic z dodatki, v ponudbi so različne barve in vzorci. Izberite majico, ki najbolj ustreza vašemu okusu in potrebam. Tudi ko izbirate majico je velikost ključnega pomena. Izberite model, ki bo kar najbolje dopolnil vaš modni slog, da boste izgledali samozavestno in udobno. Pri izbiri pa je ključnega pomena tudi material. Preden se odločite za nakup, se namreč vprašajte, za kakšno priložnost iščete novo majico. V primeru, da jo nameravate nositi daljše časovno obdobje, izberite majico iz kakovostnih materialov, v katerih vam bo bolj udobno, obenem pa jih boste lahko nosili daljše časovno obdobje.

Puloverji in majice, ki so narejeni iz kakovostnih materialov, bodo trajali dlje in bodo bolj udobni za nošenje. Izberite puloverje in majice, ki so dobro narejeni in imajo trpežne šive, da bodo lahko prenesli večkratno pranje. Preden se odločite za nakup, pa preverite tudi preostalo garderobo in izberite modele, ki se bodo kar najbolje ujemali z vašimi preostalimi kosi oblačil, obutve in modnih dodatkov. Tako boste ustvarili trendovski videz s podpisom vašega modnega sloga.