stih svinja stih svinja

Za Tomaža Štiha je Ljudmila Novak svinja fašistična

Sram vas, bodi svinja, fašistična je napisal Tomaž Štih Ljudmili Novak na tviterju. Če bi bil nesramen, bi takoj na tem mestu omenil ogledalo, pa bom ta del preskočil, ker se ne bom spuščal na nivo osebka, ki iz varnega zavetja svojega doma bije bitke proti vsem, ki razmišljajo drugače kot on. Žalostno, ampak resnično. To je svet, v katerem živijo domoglupci.

Tomaž Štih je sicer nepomemben osebek, ki pa je bil nekoč svetovalec v ekipi finančnega ministra Janeza Šušteršiča in član propadle Državljanske liste, ki se udejstvuje na družbenih omrežjih, kjer zagovarja oboroževanje ljudi in pljuva po drugače mislečih. Lahko se delam, da ga razumem, ampak ga nikakor ne morem, saj pri vsaj malce zdravega razuma ne napišeš, da je Ljudmila Novak – svinja fašistična.

Mogoče Štih ne razume pomena besede fašistična. Mogoče ne pozna pomena besede svinja. Predvsem pa bi očitno rad Štih solil pamet Novakovi, ki ima na določene stvari precej drugačen pogled, kot ga imajo v njeni stranki.

V bistvu vse bolj kot razmišljam, se mi Tomaž Štih smili. Ker to, da moraš “opozarjati” nase s takšnimi izjavami, je vse prej kot normalno. Ubogi Tomaž!

stih svinja
stih svinja