Agitacija za evropske volitve se je začela. Stranke so v polnem pogonu in dnevno objavijo n-tvitov – v enem dnevu toliko, kot jih prej niso sproducirale v celem letu. Fotografije iz vsake pasje procesije, predvsem pa poplava #selfijev, s katerimi dokazujejo, da so oni #topshit izbira in edina prava izbira za Slovenijo.

Vmes se zgodi, da objavijo tudi kaj takšnega, kar bi bilo sicer boljše, da ne objavijo. Stranka Nova Slovenija je namreč objavila fotografijo treh predstavnikov – Ljudmile Novak, Lojzeta Peterleta in Jakoba Presečnika, kako se vozijo v kombiju, brez da bi bili pripeti z varnostnim pasom.

Predvidevam, da je Nova Slovenija to dejanje opravičila s tem, da je fotografija nastala na parkirišču – kar bi pričakoval od njih. Vendar je fotka narejena na vozišču, kar se vidi iz zadnjega dela fotografije. “hu kers”, oni so predstavniki ljudstva in njim se lahko opravičijo takšne stvari, kajne? Navadni plebejci bi za to plačali 120 eurov kazni. Ampak na njihovo srečo fotografija ni zadosten dokazni material, da bi jim policija izstavila kazen.

nova_slovenija

3 Responses to Nova Slovenija in SLS – Lojze Peterle, Ljudmila Novak, Jakob Presečnik – za njih ne veljajo prometni predpisi

  1. Anonimno pravi:

    Torej, pesnik bi rad povedal, da je boljša izbira una pingvinska pijandura, ki je hudo poškodovala nedolžnega pešca?

  2. robert d pravi:

    Agitacija za evropske volitve se je že začela. Za leve zopet skrbi Roni Kordiš. Glede na tvojo skrb za varnost v prometu, me zanima, kje je povezava do članka o hudi prometni nesreči, ki jo je povzročil **kandidat** za evropske volitve Peter Vilfan? Ajaaa…. agitacija za evropske volitve se je že začela. Nič hujšega, če tisti, ki želijo priti v EP, “morijo” na slovenskih cestah. Jasno, če so naši, kajne? Če pa niso naši in so neprivezani, ja, potem pa groza! Dvojna merila, kot po navadi, zeh….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.