Kar se dogaja v Gazi, je genocid. Genocid Izraela nad Palestinci, ki živijo v Gazi. Kljub temu, da poskušajo vse skupaj “zakamuflirati” v obrambo Izraela in boj proti Hamasu, me zanima, zakaj so potem Izraelci pobili že preko 2000 otrok v tem času? Vsakomur je lahko jasno, da pri tem ne gre za obrambo, ampak za etnično čiščenje, ki se ga lahko spomnimo tudi iz ex Jugoslavije.

Palestina ni enako, Hamas! To bi bilo lahko vsakomur jasno. Ampak Izraelcem je to očitno zgolj izgovor, da izbrišejo Gazo in Palestince, ki živijo v tem delu z obličja sveta. Posledično mi je tudi vse bolj jasno, zakaj ne izbirajo ciljev, ampak morijo vsepovprek. In med žrtvami je tudi več kot 200o otrok. Težko me bo kdo prepričal, da so to Hamasovi vojaki. Precej lažje verjamem, da Izrael izvaja genocid in skrbi, da čez leta ne bodo ti otroci postali Hamasovi vojaki. Če izbrišeš celotno populacijo, potem ne bo težav v prihodnosti, kajne?

To, da zahodni svet gleda stran ob tem genocidu, mi je povsem nedoumljivo. Da je večina voditeljev na strani Izraela, čeprav je vsakomur jasno, da tole ni več borba proti Hamasu, ampak da je to množično iztrebljanje Palestincev. Očitno imajo Izraelci svojo agendo, ki je precej podobna tisti, ki so jo Židje doživljali pred in med 2. svetovno vojno.

Žalosten sem, da se v tem času dogajajo takšne stvari in da svet ne obsodi tudi tega barbarstva, ki se ga gre Izrael. Da nihče ne poziva k prekinitvi teh grozodejstev, predvsem pa da nihče nima jajc reci bobu bob in izraelskega predsednika ne obtoži genocida.

gaza izrael
gaza izrael