gaza izrael gaza izrael

Več kot 5500 pobitih otrok v Gazi in mednarodna skupnost še vedno tolerira genocid Izraela

Sprenevedanje mednarodne skupnosti glede genocida Izraela v Gazi je vsak dan bolj očitno. Po podatkih naj bi Izrael pobil že več kot 5500 otrok v Gazi. Očitno je to njihov boj proti terorizmu, ko želijo pobiti vse otroke, da se jim ti čez leta ne bi mogli maščevati za ta grozodejstva, ki se dogajajo sedaj. Ker ti otroci so zagotovo vsi pripadniki Hamasa in so oboroženi do zob. Da tega, da Izraelci uničujejo bolnico za bolnico v Gazi sploh ne omenjam. Prav zanima me, če bo Benjamin Netanyahu pristal pred sodiščem v Haagu in odgovarjal za vojne zločine nad nedolžnim prebivalstvom Gaze?

Verjetno nisem edini, ki se vsakodnevno zgraža ob poročanju o tem kaj vse je Izrael “zravnal” z zemljo. Dejstvo je, da tukaj ne gre več za “obrambo” pred teroristi, ampak za množičen genocid, ki ga izvaja Izrael ob “gledanju stran” mednarodne skupnosti, ki bi morala pozvati Izrael k prenehanju teh dejanj.

Z drugimi besedami – to ni več normalno, da se celotna mednarodna javnost spreneveda, da ne gre za genocid nad nedolžnim prebivalstvom, še posebej, ko so v javnost prišli dokazi, da so Izraelci sami pobijali udeležence glasbenega festivala Nova, ki so ga kasneje izkoristili za poskusis izbrisa Gaze z zemljevida sveta. Ampak Izraelcem je očitno vse dovoljeno in oni lahko počnejo karkoli in proti njim ni uvedenih nobenih sankcij. Kot da bi jim bilo dovoljeno vse in kot bi mednarodna skupnost vse to še podpirala.

Žalosten je ta svet v katerem živimo, še posebej ob zavedanju, da Izrael to počne načrtno in premišljeno. Posnetki, ko zakrivajo trupla z zemljo so nekaj, kar bi morali tudi Izraelci začeti obsojati in to, da se nihče od svetovnih voditeljev ne zgane ob tem je samo dokaz, da podpirajo takšna dejanja.

Se še kdo spomni Ukrajine in Rusije? Povsem nepomembno, kajne? Zelenski je na drugem tiru in mediji se samo še bežno dotikajo tiste zgodbe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja