Ali se je zacela 3. svetovna vojna raketni napad Irana na letalski oporisci Erbil in Al Asad Ali se je zacela 3. svetovna vojna raketni napad Irana na letalski oporisci Erbil in Al Asad

Iran z droni in raketami povračilno napadel Izrael / mednarodna skupnost je že skočila v zrak

Iran je danes ponoči z droni in raketami povračilno napadel cilje v Izraelu. Mesece in mesece Izrael pobija nedolžne ljudi in napada cilje v Gazi. Mednarodna skupnost molči in ne uvede nobenih sankcij proti Izraelu. Kot da se nič ne dogaja. Izraelu je dovoljeno vse. Med drugim je napadel tudi izraelski konzulat v Damasku in ubil sedem iranskih vojaških uradnikov. Sedaj, ko je Iran začel s povračilnimi napadi, pa se mednarodna skupnost že odziva in zahteva, da Iran prekine z napadi! Narobe svet.

Očitno je, da veljajo za Izrael povsem drugačna pravila, kot pa veljajo za ostali svet. Izrael lahko pobija nedolžne otroke in civiliste in mednarodna skupnost ne stori ničesar. Samo anemično gleda, kako se število mrtvih vsak dan povečuje Palestincev, ko Izrael etnično čisti Gazo.

Danes ponoči je Iran izvedel napovedan povračilni napad na Izrael. Rakete in droni je poslal na različne cilje v Izraelu. Ne na civilno prebivalsto, kot to počne Izrael.

In glej ga šment. Mednarodna skupnost, predsedniki držav in ostali so se že oglasili in obsodili napad. Biden, Sunak, Scholz in ostali stojijo ob strani Izraelu in obsojajo napad Irana. Kje so bili taisti ljudje, ko je Izrael začel pobijati Palestince.

Na žalost je mednarodna skupnost “zajebala big time,” ko je dovolila Izraelu izvajanja genocida. Sedaj ni več poti nazaj in tole ne prinaša nič dobrega. Ampak živimo v svetu, kjer očitno lahko nekdo počne vse, kar si želi zaradi dogodkov v preteklosti, vsi ostali pa bodo takoj deležni povračilnih ukrepov in sankcij in vsega ostalega.

Bojim se, da se tole ne bo končalo dobro, predvsem pa da se ne bo končalo tako hitro, kot bi si kdo predstavljal. Še posebej, ker so interesi zahoda v teh igrah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja