Uradno sem jo odprl vceraj in sicer po dolgotrajnem prigovarjanju Barbke. In bil prijetno presenecen, kajti lesni briketi so zakon. Ne smrdijo, oz. ne oddajajo smrdecega vonja, precej dolgo casa gorijo in za njimi ostane zelo malo pepela. Sicer so precej dragi za vsakodnevno kurjenje kamina, ampak za posebne priloznosti so pa super. Seveda ne bi mogel iti mimo tega, da ne bi vsega zraven se pofotkal. In spodaj je nekaj prizorov ognja :)
Klik na fotko, pa se bo povecala (upam :))

3 Responses to Sezona kamina

 1. Tia says:

  Come on baby, light my fire ;-) …

 2. Plavsic Jovan says:

  Postovana gospodo nudimo vam tehnologiju rada za izgradnju postrojenja za proizvodnju briketa iz odpada ratarske proizvidnje.Moguce zajednicko izvodjenje projekta.Planirani kaoacitet postrojenja 32000t briketa godisnje.Izgradnja ovakvog kapacitetra omogucava vama da povecate prodaju kamina.Vas problem za masovnu prodaju kamina sastoji se u tome sto nema dovoljno briketa za lozenje u vasim kaminima.Nudimo vam resenje kojim bi ste izbacili konkurenciju i povecali prodaju vasih kamina.
  Plavsic Jovan
  men.dir.to EKO-BRIK.INDUSTRY

 3. […] Je to povsem normalno za ta čas? Meni se ne zdi! Če bo danes popoldan, oz. proti večeru temperatura spet padla pod 12 stopinj (kot je padla včeraj), bom definitivno moral začeti s sezono kurjenja, oz. se bom usmilil in prižgal kamin. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.