Ocitno se je ze zacelo. Porocanje z vcerajsnjega shoda sindikalistov je bilo bolj podobno reportazi z vaske veselice in ni bilo na nivoju stavke 40000 ljudi, ki so v snegu in slabih vremenskih pogojih prisli izrazit svoje mnenje o novih reformah. Porocanje RTV Slo je bilo prav smesno, saj so porocali samo o tem, da so policisti odpeljali dva udelezenca, ker sta tja prisla s psi in da so resevalci posredovali dvakrat. Na HTV so temu protestu namenili vec kot 5 minut, prav tako pa so poudarili da so se protesta udelezili tudi predstavniki hrvaskih sindikatov.
Ocitno se je zacela uresnicevati referendumska volja in bo nova ablast preprecila objektivno porocanje o dogodkih v Sloveniji. Kajti 40000 ljudi, ki so proti reformam je pa precej velika stevilka. In kmalu se bomo zaceli sprasevati zakaj nimamo nobenih pravih informacij o dogodkih v Sloveniji! In mesecna RTV narocnina je se vedno ista!
Ah, nova ablast je mnogo obljubljala, naredila je pa samo to, da so ukinili nalepke za avto! In verjetno bo to tudi edina stvar, ki jo bodo naredili v svojem mandatu :) Ampak kdo bi se sekiral. Vazno je da se cedita med in mleko in da imam 3x vecjo placo, kot pred letom :)