had blog roni kordis had blog roni kordis

Spremembe

Ablast oz. Jancic je odstavil Milharcica, vendar ni zelel komentirati te poteze. S tem Sobotna priloga Dela izgublja gonilno silo. In do sedaj je Delo izgubil malce vec kot 1000 narocnikov, ki so ugotovili, da Delo ni vec Delo, sedaj pa se poraja vprasanje, kaksno bo sedaj stevilo. Kajti veliko narocnikov je cakalo cel teden, do sobote, da so dobili poslastico in jo v miru (ki ga med tednom itak ni) prebrali po dolgem in pocez. Mogoce bo sedaj kaj drugega namesto Sobotne priloge, mogoce kaksen masni list? :evil:
Da pa to z Delom ni vse, kar se je zgodilo zadnje dni, je se toliko slabse. Generalni RTV-ja Anton Guzej je za direktorja RTV-ja predlagal Jozefa Mozino, za direktorja Radia pa Vinka Vasleta. Prvi deklarirani desnicar z bogatim zivljenskim opusom v katerega sodi tudi scenarij in rezija filma Rojstvo druzine. Drugi pa naj bi bil kar dobra stvar za radio.
Bomo videli, ce bomo docakali! So pa bile bolj zanimive volitve v Italiji in upam, da gremo po njihovih stopinjah :evil:

 1. Mogoče bomo namesto sobotne priloge zdaj dobili navodila ljubljenega vodje:”Kako živeti” ali dodatno elaboracijo desetih božjioh zapovedi :evil:

 2. Draga moja alternativka,
  raje nič ne govori čez mojega voditelja. Drni-lama ve, kaj dela, in pozna Pot.

  Njegova velika fanica.

 3. Å e pred letom dni se je Delo zdelo trden medij … poglejte kaj uspe čez noč!!!

 4. ce se spremeni oblast, se spremeni vse.. ampak na zalost narod potegne kratko.. na zacetku sem rekel, dajmo jim cas, da se dokazejo.. sedaj je minilo ze velikooo casa, pa so naredili vec slabega, kot pa dobrega.. hmm.. kaj pa so sploh dobrega naredili :)

  res je.. drnilama je zakon :)

 5. Ljudje pojejo preveč mesa in spijejo premalo pira! To je to!

Komentarji so zaprti.