ToboAds spletno oglaševanje in minister Žiga Turk 6 ToboAds spletno oglaševanje in minister Žiga Turk 6

Žiga Turk / Zgodovino so napisali zmagovalci prvega polčasa vojne. Drugi polčas so izgubili. Pripravite se na spremembe.

Žiga Turk. Bil je minister, bil je bloger. Je pripadnik stranke SDS. Prav tako pa se precej udejstvuje na tviterju. Njegove izjave so včasih na meji, včeraj pa je šel krepko čez njo. Najprej sem bil prepričan, da mu je nekdo heknil tviter račun, vendar je izjava kar njegova – če bi to tvitnil kdorkoli z levega pola, bi bila proti njemu že vložena kazenska ovadba …

Kaj je torej tvitnil Žiga Turk, da jaz pišem o tem? Zgodovino so napisali zmagovalci prvega polčasa vojne. Drugi polčas so izgubili. Pripravite se na spremembe.

Tale tvit jaz razumem nekako takole – 2. svetovna vojna še ni končana in naredili bomo vse, da bomo spremenili zgodovino. To, kar se trudijo že vrsto let, pa jim zaenkrat še ni uspelo. Ampak očitno sedaj prihaja zadnji stadij te njihove borbe – ali vključuje tudi vojaški udar, da bodo končno zadostili svojim željam in potrebam? Ali pa bodo nastavili ljudi, ki bodo spreminjali zgodovino po njihovem nareku?

Žalostno, da nekateri še vedno živijo v času 2. svetovne vojne in nikakor ne morejo pozabiti na dejstvo, da so bili domobranci izdajalci naroda in kolaboranti z Nemci. In če mislijo, da bodo spremenilo ta del zgodovine, se prekleto motijo! V 2. svetovni vojni ni to uspelo Nemcem, Italijanom in domačim izdajalcem in tudi sedaj jim ne bo. Pa če še naprej lažejo in ustvarjajo fake novice – to je tudi vse kar premorejo.

Žalosten mora biti njihov svet. Zelo žalosten …

ToboAds spletno oglaševanje in minister Žiga Turk 6

  1. mal se boš mogu popravit gre za podpornika NOVE SLOVENIJE-NSI

Komentarji so zaprti.