Včerajšnji protest, pred Cankarjevim domov, proti ukinitvi ministrstva za kulturo podpiram! Vendar ne podpiram tega, kar se je zgodilo, ko je šel mimo protestnikov dr. Žiga Turk – bodoči minister za izobraževanje, znanost, šport in kulturo in s čimer se je pokazalo, kako nekulturni so lahko nekateri kulturniki! No, vprašanje je, če je ta dotična oseba res kulturnik, ker vpiti za nekom smrad, smrdiš, sram naj te bo, res ni kulturno, predvsem pa ni na nivju obnašanja.

In tako je celotna manifestacija proti ukinitvi ministrstva za kulturo dobila povsem drugačno konotacijo in je danes govora samo še o tem nekulturnem dogodku, ki je sramota! dr. Žiga Turk si tega nikakor ne zasluži, niti nihče drug v Sloveniji!!!

p.s.: me zanima, ali kdo prepozna tega kulturnika (na posnetku pri 0:55)?

4 Responses to dr. Žiga Turk ozmerjan s smradom – kako nekulturni so lahko kulturniki

  1. zero pravi:

    Še dobro se spomnim časov iz OŠ, ko so nas posiljevali z berilom, Prešernom in podobnimi jajci. Mislil sem si, da tako pač mora biti. Kasneje sem ugotovil, da je najbolje če vsak sam plačuje kulturo, kulturnike in Prešerna. Če me zanima punk koncert za 15eur, res ni potrebe da (preko davkov) plačujem še krdelo kulturniških parazitov, ki sedaj zganjajo paniko ker se jim bo zaprlo finančno pipco.

  2. Riot pravi:

    nekje sem prebral, da je bil to panker Bomba iz Autsajderja, igralec Uroš Potočnik. Ne vem pa če je to res.

  3. Matjaž pravi:

    Me bolj zanima, koliko je bilo resnih kulturnikov v zboru. Mislim, takih, ki so kaj vrednega ustvarili. Glede na množico pred CD bi si mislil, da pri nas umetniška dela kar štancamo, a glej ga zlomka, videti jih ni pravi veliko.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.