ziga turk domobranci twitter ziga turk domobranci twitter

Žiga Turk spet zagovarja domobrance, poskuša potvarjati zgodovino in piše neumnosti / SFSN!

Žiga Turk nikoli ne razočara. Tokrat se je zopet odločil  zagovarjati domobrance in uspel je sproducirati takšen nesmisel, da se mu lahko vsi samo smejimo. Izjava, ki jo razume samo “multipraktik” Žiga se je glasila: “Kolaboracije v smislu sil, ki bi želele okupatorju pomagati, da zmaga v vojni, v Sloveniji ni bilo.”

Vam je jasno, kajne? V bistvu so domobranci prisegli zvestobo Hitlerju, da bi se proti Nemcem borili od znotraj in jih tako oslabili, kajne Turkov Žiga? Lahko se še tako trudiš spinati s svojo falango, ampak ti ne uspeva. Še daleč od tega. Z vsakim tvitom zgolj in samo dokazuješ, da tvoja NSi nikoli ne bo mogla postati sredinska stranka in da je vse samo poskus tvoje zelo smešne in žalostne agitacije.

Ob bližajoči obletnici dražgoške bitke se domoljupci s pomočjo desnosučnih portalov sicer zaman trudijo, da bi prikazali zgodovinska dejstva v drugačni luči. Pa saj ni čudnega, če se desnosučne stranke že 30 let trudijo prikazati domobrance v pozitivni luči in poskušajo diskreditirati partizane in njihov boj proti okupatorju.

Smešno je, da se tako zapletajo v svoje izjave, ki jih sploh ni potrebno “debunkati”, saj se jim smejijo vsi zdravo razumski ljudje. Je pa res, da dobijo takšne izjave kot je Turkova veliko vščekov trolov s Trstenjakove. In v končni fazi to šteje, kajne?

Ker pač Žiga ne razume in ker pač poskuša ustvarjati #fakenews, bi bilo mogoče smiselno, če bi prebral domobransko zaprisego, da bo razumel o čem piše in kako močno se sramoti. Na njegovem mestu, ob tako vrhunski neumnosti, ki jo je zapisal, bi mirno zaprl tviter profil in čakal, da ljudje pozabijo na to kolosalno nebulozo, ki jo je sposoben sproducirati zgolj multipraktik Žiga Turk.

SFSN!

ziga turk domobranci twitter
ziga turk domobranci twitter

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja