Refresh

This website www.had.si/blog/2006/04/21/erjavec-jansa/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

had blog roni kordis had blog roni kordis

Erjavec, Jansa

Vceraj smo izvedeli, da bo slo 60 milijard nasega davkoplacevalskega denarja za nakup novih oklepnikov. Stari tanki T55 niso vec uporabni, zato je treba nabaviti nove. Vse lepo in prav, ampak njegova razlaga je bila pa hoja po zelo tankem ledu. Namrec on opravicuje nakup teh oklepnikov s tem, da se moramo prilagajati standardom NATO in da so ti oklepniki pravsnji za sodelovanje pri misijah NATA. V bistvu je povedal, da sedaj ni vec borb na domacem ozemlju za zascito lastne drzave, ampak v tujih drzavah? WTF?? Mi sedaj kupujemo oklepnike, da bomo lahko sodelovali v misijah NATA in tam unicevali lastno opremo? A smo res tako bogati? A nimamo dovolj problemov v Sloveniji, brezposelnost, klientelizem, kraje?
Druga cvetka vcerajsnjega dneva je pa izjava Janse, da bo visji davek na knjige prispeval k bolj izobrazenemu narodu? WTF?? Sicer pa se je o tem razpisala soblodnjakinja, tako da je moj komentar povsem nesmiseln.
Jeap, stejem dni, ko bomo menjali to nesnago :evil:

  1. Vsi štejemo, minute, sekunde, stotinke do dneva, ko se bo Janša s svojim nesposobnim kadrom spokal s stolčkov
    in se spravil delat kaj koristnega :evil:

    V nasprotnem primeru nam namreč grozi, da se bo iz Slovenije spokalo še tisto nekaj sposobnih ljudi, ki jih imamo.
    Potem pa bomo res globoko u riti :evil:

  2. Pa se vama zdi, da se to kdaj kane zgoditi??! Jst sem ze obupala nad tem … Ja, orozje je pa treba met. PRedvsem ga rabijo zato, da se bodo borili proti pobesnelim mnozicam, ko jim bo tenka piskala. Ceprav po drugi strani, Slovenci so tak pasivni narod, da jim je bas vseeno za vse, ce je le njihove krava vecja ko sosedova …

    A davek na knjige bojo povisal? Super, to je napredna ideja. Sedaj jih dejansko nihce ne bo kupoval. Kot v srednjem veku. Da slucajno ne bi imeli kaksnih intelektualcev v Sloveniji. DELO so tako ze zj…. In vse druge medije. Ne mors verjet. Vcasih se mi zdi, da sedanje stanje v Sloveniji le sanjam, potem se pa zbudim v kruti resnicnosti … Pa kje je ves ta folk, da bi kaj naredil?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja