Nova storitev na nasem trgu. iTivi omogoca izposojo DVD-jev iz domacega naslova. Nizka cena storitve, mesecen zakup in dokaj veliko stevilko DVD-jev na izposojo. Je mozna taksna storitev v Sloveniji? A se nismo z internetom odvadili taksnih stvari?

5 Responses to iTivi

 1. Davorin pravi:

  Ravno internet je pogoj za tovrsten bussines model …, ki so ga iTivi skopirali od američanov, točneje od Netflix (www.netflix.com), ki v ZDA naredili pravo štalo s tovrstno izposojo. Fora je v tem, da ti ni treba jet v videoteko pa vzet, pa še slabe vesti zaradi piratstva nimaš.

 2. had pravi:

  tocno to so prednosti, ki si jih omenil.. resis stvar na zelo preprost nacin.. in glede na to, da sta strani skoraj identicni, je iTivi verjetno fransiza v Sloveniji..

 3. aly pravi:

  Jaz pa mislim, da gre za dobro idejo, a zelo slabo izvedbo. Vsaj kar se tiče spletne strani. Kaj me moti? Kot prvo, klasifikacija filmov. Ocene? Kdo to ocenjuje, da bi bilo relavantno? Kaj bi blo treba nardit? Integrirat reč z IMDBjem. Vsaj linke bi lahko dal, če že ne tudi ocen in klasifikacije. Je pa reč dobra, da se na hitro dokoplješ do kakšnih redkih filmov oz. ko točno veš, kaj bi rad gledal.

 4. exorciser pravi:

  dobra zadeva, ime pa je slicno Mac-ovim, like iBook, iPhoto, iTunes itd :)

 5. Abaddon pravi:

  Ja, ja of kors pirat’s r us. Ampak eni majo pa radi originale :)
  Moj šef je čist navdušen, pa dobr ve kako se dobi “poceni” filme.
  Tole bo laufal, čeprav je trg zlooo mejhn. Ampak vsekakor bo
  izpodrinilo videoteke. Če jih še sploh kdo obiskuje, seveda.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.