Verjetno je kdo pricakoval fotopis, pa vendar ga ne bo. Ne, ker ne bi bilo dovolj fotografij, ampak ker ni dovolj casa, da bi vse skupaj spravil v pravilno obliko. Pot je bila naporna, vendar s fanti iz Mobile.si je minila v dobrem razpolozenju. Tako, da je tukaj samo nekaj faktov s te poti.
V teaserju sem napisal, da je pot dolga 1200km, toliko, kot mi jo je preracunal ViaMichelin. Dejansko pa je bila pot dolga 960km in po kateri nas je navigiral QTEK 9100, da smo brez problema prisli na cilj. Preko 13ur voznje s postanki, ki pa so morali biti, kajti na nemskih cestah nastajajo taksni zastoji, ki jih pri nas nismo navajeni. Prav tako se nemske avtoceste popravljajo, gradijo in pa spreminjajo cez noc.
Prvi vecer smo namenili ogledu parih lokalnih “biergartenov” in pa ogledu nocnega Kolna. Zanimivo mesto, polno ljudi vseh narodnosti in obnasanj. Zvecer pa smo popadali v posteljo kot ubiti in noc je bila prekratka, da bi pridobili nazaj vso zgubljeno energijo.

Ostale fotke so tukaj

2 Responses to Pot do Kolna

  1. […] Ob voznji iz Kolna, s sejma Photokina, smo se ob enih zjutraj ustavili v McDonaldsu v mestu Ingolstadt, kjer je tudi tovarna vozil Audi. Restavracija je bila ob uri, ko jo ze zapirajo povsem prazna, medtem, ko smo jedli, pa sta vstopila se dva gosta. Mi smo pojedli in odsli ven, ko zagledam poleg nasega vozila, se dve vozili, umazani do neprepoznavnosti in precej cudne oblike. Ko smo ugotavljali, kateri Audi naj bi to bil in ugotovili, da ga nihce od nas treh ne prepozna, mi je sinila ideja, da bi lahko to pofotografiral. In tako so nastale te fotografije. Kolikor razumem nemski jezik, imata vozili napis, da se ne smeta prati, za vsa ostala navodila, pa bom prosil koga, ki je bolj domac v nemscini, ce mi lahko prevede, ce je seveda se kaj zanimivega. Zanimivo pri teh dveh vozilih je bilo to, da je en imel dva izpuha, vsakega na svoji strani, drug pa dva skupaj, kot imajo ponavadi dizel vozila. Poleg tega pa so mi v oci padla tudi izrazito siroki blatniki vozil, ki po slikah […]

  2. […] Ob voznji iz Kolna, s sejma Photokina, smo se ob enih zjutraj ustavili v McDonaldsu v mestu Ingolstadt, kjer je tudi tovarna vozil Audi. Restavracija je bila ob uri, ko jo ze zapirajo povsem prazna, medtem, ko smo jedli, pa sta vstopila se dva gosta. Mi smo pojedli in odsli ven, ko zagledam poleg nasega vozila, se dve vozili, umazani do neprepoznavnosti in precej cudne oblike. Ko smo ugotavljali, kateri Audi naj bi to bil in ugotovili, da ga nihce od nas treh ne prepozna, mi je sinila ideja, da bi lahko to pofotografiral. In tako so nastale te fotografije. Kolikor razumem nemski jezik, imata vozili napis, da se ne smeta prati, za vsa ostala navodila, pa bom prosil koga, ki je bolj domac v nemscini, ce mi lahko prevede, ce je seveda se kaj zanimivega. Zanimivo pri teh dveh vozilih je bilo to, da je en imel dva izpuha, vsakega na svoji strani, drug pa dva skupaj, kot imajo ponavadi dizel vozila. Poleg tega pa so mi v oci padla tudi izrazito siroki blatniki vozil, ki po slikah nimajo veliko skupnega. No, mogoce je bila razlika zaradi noci in utrujenih oci. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.