kajzer tone kajzer tone

Karierni diplomat Tone Kajzer ni več veleposlanik v ZDA / ljubi bog mu bo pokazal pot naprej

Tone Kajzer ni več veleposlanik Slovenije v ZDA. Pahor je podpisal ukaz o odpoklicu veleposlanika, vendar se pri tem ni držal svojega načela, da ne bo moralna avtoriteta, ampak je jasno izrazil nezadovoljstvo, ker o odpoklicu ni bil predhodno seznanjen.

Grde besede, ki bi bile tukaj povsem na mestu bom zadržal zase, saj jih ta osebek niti ni vreden! Priznam, ni me presenetil, ko je bil dve leti tiho in bi me razočaral, če ne bi imel nekaj za pripomniti. Ampak bolj kot to me je šokiral tekst, ki ga je sproduciral bivši veleposlanik v ZDA.

Tone Kajzer je na svojem facebook profilu objavil tekst, ki zagotovo ni primeren tekstu kariernega diplomata. To, da nekdo v svoje “poslovilno” pismo napiše “mi bo ljubi Bog pokazal pot naprej”, je pač vrhunsko, kajne?

In da, prav ste prebrali. Bog mu bo pokazal pot naprej!

Ker precednik ni bil zadovoljen, da ni bil predhodno seznanjen s tem, bo to zagotovo prišlo prav SdSovcem, ko bodo vložili interpelacijo zoper Tanjo Fajon. Sklicevali se bodo na Pahorjevo izjavo – in tukaj dobimo še en dokaz, da Pahor dela v spregi s SdSovci. Komaj čakam, da se poslovi in bo tudi njemu “bog pokazal pot naprej”.

kajzer tone

  1. Najbrz je za to kriv vpliv ameriske politike, kjer se vsi levo in desno zahvaljujejo bogecu.

Komentarji so zaprti.