had blog roni kordis had blog roni kordis

Iris Mulej je ze doma

Tako pravijo pri Veceru in tako je zdajle povedala na POP Tv. V bistvu mi je bila zanimiva izjava “najbolj inteligentne miss, ki se ponasa z IQ-jem 156“, da o vsem odloca lastnica licence za Miss World Julia Morley. Sicer sem noob na tem podrocju, ampak kdo drug pa bo odlocal o teh stvareh, kot lastnik? Mogoce gledalci po svetu, ali pac glasovalci? Ne, tisti so samo za to, da se pripelje cim vec denarja. In definitivno nisem pricakoval izjave, da se je lastnica licence zaljubila v kandidatko iz Romunije! Toliko inteligence pa bi vseeno lahko, ceprav verjamem, da je zelo FOUS, premogla nasa miss, da ne bi izjavljala taksnih nebuloz. In izjava o zmagovalki, ki je nobena ni poznala? No ja, saj jo razumem.
In se vedno je najbolj uspesna slovenska missica Bernarda Marovt, ki je bila davnega leta 1983 miss fotogenicnosti.

  1. Tole z IQ-jem Iris Mulej je zame vedno, ko Iris odpre usta, posebna uganka. A se je morda minus kje izgubil?
    Res nerada takole direktno kritiziram osebe, ki jih niti ne poznam, vendar me samopromocija ala Iris Mulej ali Damjan Murko iritira. Pa Iris res ni našla kakšnega drugega področja za promocijo?
    Sem se pa kakšno leto nazaj zelo nasmejala nekemu članku v časopisu, kjer je novinarka (seveda ženska :) ) zelo precizno prikazala Iris, kot popolno glupačo. Najprej so bila na vrsti provokativna vprašanja glede njene dobrodelne dejavnosti, čemur so sledili abotni odgovori, da vedno kupuje Uniceffove čestitke. Vrhunec pa je bilo vprašanje, če lahko pove koliko je 50 x 0,5 ali nekaj podobnega. Novinarka je počasi citirala vse Irisine neumne odgovore v stilu “joj, nimam svičnika pri roki..” do nerodnega nasmeha in končnega odgovora, da v matematiki ni bila nikoli dobra.
    Vam rečem, da se je pri tistem 156 minus nekje izgubil! :)

Komentarji so zaprti.