Iris Mulej mi ni ravno pri srcu, saj še vedno nima doma treh pitbullov iz zavetišča Gmajnice, kot je pred dvemi leti zaprmej obljubila v oddaji Piramida. Ampak to je zgolj moja kaprica. Ima pa IQ 156, če še pomnite!

Ne morem pa mimo dejstva, da je hudo dober model in material za fotografiranje in ji je poziranje v naravi. Na Auto motor showu v Ljubljani, na razstavnem prostoru Petrola v vlogi Lare Croft predstavlja novo gorivo Ultimax. Obstajata dve možnosti, da vas slikajo z njo, ali pa da jo slikate sami. In v slednjem primeru bo prijazno storila kar jo boste prosili.

6 Responses to Iris Mulej aka Lara Croft in Ultimax na Auto motor showu

  1. JanezG says:

    Lepo poslikano, sem jo ravno zasledil, ko sta z enim fotografom vstopala na Gosporadca, samo takrat še ni imela tega lepega kombinizona….

  2. […] časom je Petrol predstavil gorivo Petrol Ultimax in včeraj sem na netu opazil oglase za OMV Carrera. Oboji obljubljajo: več moči, manjšo porabo […]

  3. […] – Tadeja Ternar 2006 – Iris Mulej 2005 – Sanja Grohar 2004 – Živa Vadnov 2003 – Tina Zajc 2002 – Nataša […]

  4. […] Iris Mulej aka Lara Croft in Ultimax na Auto motor showu […]

  5. […] ko sem odkril Facebook profil te “osebe”. Tiger ima zapisano o svoji družini da je Iris Mulej – Mother in Črt Slavec – Father! Jeap, Tiger Winston je dolgodlaka čivava, katera ima […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.