Včasih so bili četrtki rezervirani za moški večer, vendar je bilo potrebno zaradi obveznosti in ostalih stvari, prestaviti tedenska srečanja v Saloonu na sredo. In ravno ob sredah je topless strežba! Kakor nalašč za moški večer.
Če pomislim na prizore iz ameriških filmov, ko so fantje hodili v striptiz klube na moške večere in naredim analogijo s topless večeri v Zagorju, je vse jasno. Namreč nam ni potrebno niti hoditi v striptiz klube, ampak to kar pride samo do nas!
In seveda se po naključju znajde Ixus v mojem žepu in ne morem si pomagati, da ne bi naredil par fotk in pa kratkega videa.
Mogoče pa tole postana standardna rubrika :evil:

Video posnetek striptiza

blank blank blank

5 Responses to Topless strežba v Saloonu

 1. A so to naše punce al vzhodnjakinje?

 2. had pravi:

  slovenka je bila.. cista prava.. malce nerodna, ampak razumem, ker ji je bilo prvic :)

 3. Marko PIGAC pravi:

  hehe, sele sedaj sem pogledal video. super, barovic bo se kako ponosen na vas, ko poslusate njegovega rojaka Thompsona – Geni geni kameni, vatra gori u meni :)

 4. tea pravi:

  bi bil gospod had tako prijazen,in bi prosim dal moje fotke dol.res si ne želim,da moji zvedo kaj počnem,da si lahko kaj dodatno privoščim..vsaj tisto kjer se me vidi v obraz..rada bi še prišla med vas,toda če bom zaradi tega na netu si ne bom upala..hvala tea

 5. matic žnidar pravi:

  čaw..jst bi pa sam prosu da date moje fotke dol k mi ni usejn če so na netu…pa prosm če lohka čim prej…hvala

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.