Vendar samo prve štiri dni v tednu in seveda med 22. in 6. uro zjutraj.
Seveda sedaj naši vrli DARS-ovci popravljajo vse avtoceste in so povsod zastoji. In potem mi ponudijo 10% popusta. A se nekdo dela norca iz nas?

7 Responses to Za 10% nižja cestnina na naših avtocestah, ki jo časti DARS

 1. kreg pravi:

  He,he in nekateri bodo to izrabli, samo da je popust.
  Zdej pa zares,
  pa kdo se je to spomnil, kot da se največ vozimo ponoči, že tako se izogibam avtocest, ker je stalno gneča, grem raje na magistralko, so vsaj prazne ceste.

 2. IcEmAn pravi:

  tile na DARSu se že ornk norca delajo. Pomoje, da bi po tastari cesti pršu skor isti cajt do morja, pa še pr cestnini in benzu bi pršparu. Kolke je zdj cestnina od LJ-zahod do Videž? 5€?

 3. don barkL pravi:

  Ah vsaj voljo so pokazali ;)

 4. jm pravi:

  Iceman: mislm, da je tm nekih 4,4€. Na benzu po stari ne bi pršparal, bi blo pa vsekakor bolje. Cestnina me še tolk ne moti, najbolj me motijo tovornjaki, k prehtevajo. V celem letu, odkar se to bolj pogosto dogaja, še ni blo nč narjenega, to me bolj jezi.

 5. Mirko pravi:

  Zato se jaz raje vozim po hrvaških avtocestah (če npr. grem proti Dolenjski, Notranjski, Primorski ali pa proti Madžrski). Njihove so prazne, cena je ista, pa očitno so jih gradili na način, da jih ne rabijo popravljat 1 leto po odprtju. Da ne omenim njihovih magistralnih cest, ki so v 10x boljšem stanju kot naše. Prednosti življenja ob meji pač :).

  Pri vožnji na avtocesti ne moreš šteti samo cestnine in porabe bencina…če se veliko voziš, je pomembnih veliko dejavnikov. Od obrabe gum, zavor itd.

 6. Jamez pravi:

  Oni razmišljajo v smeri, da bodo s to potezo privabili uporabnike avtocest, da se bodo v času poletnih počitnic na pot odpravljali v večernih urah in s tem zmanjšali gnečo čez dan. Zdaj mi pa povejte, kolikšen je odstotek slovenskih avtomobilov na avtocesti, recimo eno udarno soboto v juliju? Ker tujci niti ne vedo za ta “popust”, niti jim ni mar za 10% cenejšo cestnino, ki jo lahko dobijo.

 7. IcEmAn pravi:

  Verjetn le tisti, ki grejo npr tja dol v Dalmacijo, da bi šli v tem času, drug pa skor gotov ne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.