Zanimiva in precej presenetljiva poteza Zmaga Jelinčiča Plemenitega, ki se je odločil da bo kontriral ablasti z ustavno pritožbo na kadilski zakon! Kadilski zakon naj bi po njegovih besedah kršil 13 ustavnih pravic držvljanov!
Na vprašanje zakaj se je tako pozno odločil za takšno potezo, pa odgovarja zelo preprosto:”Ker tega ni nihče pričakoval in so bili vsi prepričani, da ne bo nihče naredil te poteze!”

Bo s to potezo Zmago Jelinčič Plemeniti pridobil naklonjenost volivcev?

19 Responses to Zmago Jelinčič Plemeniti pridobiva predvolilne točke

 1. nada pravi:

  Kadilce 100% – Plemeniti nateg nacije se nadaljuje.

 2. Legendaris pravi:

  Odgovor na vprašanje – NE!

 3. haiku pravi:

  Sem kadilec, ampak zadnje kar potrebujemo zdaj, kontra trenutni ablasti, je “Plemeniti” predsednik. Predsednik bi namreč moral biti človek načel in predstavnik vseh slovencev, ne pa samo določenega dela populacije, t.i. skinheadov.
  Je pač oportunist, ki že leta bolj ali manj uspešno vztraja na slovenskem političnem prizorišču.
  Tako kot trenutna ablast. Preden so bili izvoljeni, so naštevali 1001 napako takratne vladajoče strukture, ko so bili sami izvoljeni so pa, vsaj po mojem mnenju, še bolj “sproščeni”.
  Naj so kadilski možgani še tako prepojeni z nikotinom, če so vsaj malo razumni, lahko jasno vidijo, da na koncu Plemenitega tunela ni svetlobe.

 4. Davorin pravi:

  Mene že ne more, … sodstvo ima počitnice, mi pa naj pričakujemo, da bomo slepo verjeli, da se lahko še kaj zgodi. To je samo Jelinčičeva predvolilna nevihta v kahli.

 5. had pravi:

  @davorin: no, tudi mene ne, ampak dejansko je clovek postal predvidljiv s svojimi dejanji.. cez kaksen mesec pricakujem sicer se kaksen incident na meji, kjer bo imel on glavno vlogo.. hrabri misek.press..

  @haiku: lepo napisano.. in zelo sprosceno! :)

 6. ŽonPjer pravi:

  CHEAP MOVE. Sam to lahko rečem.

 7. namo2 pravi:

  S to potezo bo dobil veliko dodatnih volilcev, saj je res malo butasto, da kadilci ne bodo smeli kaditi v nobeni gostilni in to gre marsikomu v nos. Naj naredijo gostilne za kadilce in gostilne za nekadilce pa bodo vsi hodili kamor jim najbolj paše. Imam pa občutek, da bo Jelinčič tudi kmalu začel komentirati probleme s Strojani, ki bodo kmalu nastali in s tem dobil še dodatne glasove.

 8. Ice-Heki pravi:

  Se strinjam z Legendarisom, da ne bo zmagal …

 9. ervinator pravi:

  Jelinčičeva utemljitev je tako bedasta, da se samo čudim tistim, ki ga resno jemljejo (pritrjujejo mu itak v glavnem bebci). Presenetil pa me je tudi medel, uradniški odgovor vlade. Ampak ga razumem: s takšno umirjeno pozicijo do Jelinčičevega predloga na nek način povejo, da je bil tudi že marsikateri predlog opozicije (da o interpelacijah niti ne govorimo) plesniv, a so kljub njegovemu ogabnemu vonju nanj korektno odgovorili.

 10. Kristjan pravi:

  Ah, na take fore ne padam…. :D

 11. Milan'che pravi:

  Preračunljivost lahko očitamo naši skorajda celotni politični sceni, Zmago je samo ekstrem.

 12. kinky tone pravi:

  Tehten prispevek na to temo je napisala kvini.

 13. Cifra - wwwSnob pravi:

  Tako očitno za glasove.. ne moreš verjet.

  Btw, had; izmenjava linkcev? xD

 14. Pavliha se spet obrača po vetru… In kar je še bolj žlostno, nekateri mu bodo spet veselo nasedli. No, zakon pa bo tako ali tako stopil v veljavo, ni važno kaj naredimo in hvalabogu za to.

  P.s.

  Å e vedno sem goreči kadilec

 15. nada pravi:

  Sem bila pa navdušena nad “dvobojem” Dr.Danilo proti Zmagu Pl. ha,ha je bila blamaž Zmageca,zato pričakujem kakšno packarijo v medijih kot protiudarec.

 16. chef pravi:

  Pišuka, predv olilna soočenja so očitno zanimiva. Očitno se bom po dolgem času moral spravit pred TV še za kaj drugega kot občasno zaradi športa!

 17. gregor pravi:

  sam zdej se je pa res osmešil!! itak je že skos en klovn, tist k ga ni zdej pogruntu mu pa itak ni spasa:)) Sam je pa res čudn da so naši podprl ta zakon k bi znau zmanjšat prodajo cigaret in obisk lokalov in posledično manj keša, verjetno so bolj sledil trendom. Morm pa rečt da ko sem bil v Kaliforniji, kjer je tudi prepovedano kajenje v zaprtih prostorih, da ti je kr mal čudn k prideš v disko pa kr noben ne kadi, ampak bi se hitr prvadu.

 18. sarchy pravi:

  Ni mi jasno, zakaj imate vsi toliko proti Jelenčiču???
  Meni se zdi pa on najprimernejši kandidat….me je pa strah, da bi zmagal kakšen Petrle,…..ker potem bo pa res katastrofa….

  Naj zmaga ZMAGO….

  da se končno kaj spremeni…

 19. had pravi:

  ce zmaga zmago, potem bo imel probleme.. dokler se lahko igra v opoziciji je dober, ko bi dobil skarje in platno, pa bi se vse spremenilo.. poglej od zacetka njegov vzpon, pa ti bo vse jasno

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.