had blog roni kordis had blog roni kordis

Avtoprevozniki ne bodo protestirali, stavke v javnem sektorju ne bo

Dva naslova, ki sta danes pritegnila mojo pozornost: Stavke v javnem sektorju 30. januarja ne bo (vir) in Protesta avtoprevoznikov ne bo (“>vir).
In zakaj sta naslova vredna moje pozornosti? Ker sta obe novici preveč predvidljivi!

Ablast si ne more privoščiti zaprtja avtocest s strani avtoprevoznikov in splošne stavke v javnem sektorju v letu, ko so parlamentarne volitve in v času predsedovanja EU, ki je največji in najboljši in najbolj odmeven in naj(vstavi po potrebi) dogodek Slovenije v vsej svoji samostojnosti. Sicer imam občutek, da sem že nehali predsedovati, ampak mogoče me občutek vara.

Dolgo časa je ablast odlašala z odločitvijo in jo sprejela tik pred zdajci. Ampak je popustila. Popustila je Klobasi in Hvalici.
Ali je bilo smiselno zavlečevanje ali pa je bila boljša populistična rešitev v zadnjem trenutku, pa naj vsak presodi sam!

  1. Vsekakor glupa odločitev s strani vlade, kako so lahko popustili nevem, me pa zanima zakaj. Kako lahko dajo subvencijo avtoprevoznikom, ki sluzijo kot norci “skoraj” vsak se vozi z zadnjim modelom Mercedesa, na koncu pa za kupljen materijal sploh ne poravnajo svojih obveznosti…. Na drugem koncu pa skoraj na robu preživetja živi oziroma bolje rečeno životari vsak dan več ljudi.

    lp Aleks

Komentarji so zaprti.